Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidoarjo36 FC jack1990
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Halil heeft problemen om de bal te vangen. Langenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenegger speelt de bal door. Jaén rent richting de bal. Jaén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - jack1990 1:0

5e minuut.
Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. Antonio geeft een lange en hoge pass. Sudrajat speelt de bal door. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Halil speelt de bal door. Muazis rent richting de bal. Muazis speelt de bal door. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sudrajat met een sublieme pass. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén draait met de bal, schiet en ... Samsuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Supriatna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - jack1990 2:0

29e minuut.
Sudrajat passt de bal met de wreef. Bakti controleert de bal met de borst. Jaén rent richting de bal. Bakti is nu in balbezit. Bakti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Antonio passt de bal in één keer door. Langenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenegger passt de bal zonder na te denken. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Nurcahyo kopt de bal weg. Samsuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaén is nu in balbezit. Jaén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - jack1990 3:0

36e minuut.
Nurcahyo onderschept slim de pass. Nurcahyo geeft een lange en hoge pass. Tantawi is nu in balbezit. Langenegger onderschept slim de pass. Langenegger schiet op doel. Supriatna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidoarjo36 FC 39%, jack1990 61%.
Sidoarjo36 FC - jack1990 3:0

46e minuut.
Al Qadry is nu in balbezit. Jaén rent richting de bal. Al Qadry is nu in balbezit. Jaén verovert de bal door een tackle van achteren. Jaén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - jack1990 4:0

75e minuut.
Harsya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonio. Harsya raakt geblesseerd tijdens het duel. Al Qadry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wahab rent richting de bal. Wahab geeft de bal voor. Jaén rent richting de bal. Jaén haalt uit met een fantastische trap. Supriatna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

77e minuut.
Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti met een sublieme pass. Jaén is nu in balbezit. Jaén haalt uit met een fantastische trap. Samsuri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muazis neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Sudrajat rent richting de bal. Sudrajat passt de bal met de wreef. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Samsuri de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nurkholis kopt de bal weg. Bakti rent richting de bal. Bakti passt de bal zonder na te denken. Jaén rent richting de bal. Jaén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidoarjo36 FC - jack1990 5:0

86e minuut.
Langenegger passt de bal met de wreef. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti met een sublieme pass. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidoarjo36 FC 25%, jack1990 75%.
Sidoarjo36 FC - jack1990 5:0