Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Puji fc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2048
Puji fc Watugolong united
Normal Tactiek 424
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 27.4
average Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bert passt de bal zonder na te denken. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukardi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon geeft een lange en hoge pass. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Toba is nu in balbezit. Purwono verovert de bal door een tackle van achteren. Purwono met een sublieme pass. Yuli is nu in balbezit. Yuli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puji fc - Watugolong united 1:0

8e minuut.
Kambey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Glon met de inworp. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan schiet op doel. Fanani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Subarkah met een snelle inworp. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah probeert naar een medespeler te passen. Purwono rent richting de bal. Purwono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nainggolan passt de bal in één keer door. Bert rent richting de bal. Bert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nainggolan rent richting de bal. Sukardi speelt de bal door. Daar is Kambey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puji fc - Watugolong united 1:1

21e minuut.
Nainggolan geeft een lange en hoge pass. Daar is Kambey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bert is nu in balbezit. Bert draait met de bal, schiet en ... Fanani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puji fc - Watugolong united 1:2

25e minuut.
Nainggolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap. Budiarto heeft problemen om de bal te vangen. Bert is nu in balbezit. Bert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yuli is nu in balbezit. Yuli passt de bal in één keer door. Purwono is nu in balbezit. Purwono draait met de bal, schiet en ... Darmawan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puji fc - Watugolong united 2:2

39e minuut.
Bert is nu in balbezit. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan speelt de bal door. Bert is nu in balbezit. Bert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puji fc - Watugolong united 2:3

41e minuut.
Rusdianto kopt de bal weg. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert onderschept slim de pass. Bert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bert de bal. Bert schiet op doel. Fanani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puji fc - Watugolong united 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puji fc 70%, Watugolong united 30%.
Puji fc - Watugolong united 2:4

46e minuut.
Adiputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiputra speelt de bal door. Bert rent richting de bal. Bert schiet op doel. Fanani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puji fc - Watugolong united 2:5

53e minuut.
Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan met een sublieme pass. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert verovert de bal door een tackle van achteren. Bert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hendardi rent richting de bal. Adiputra speelt de bal door. Bert is nu in balbezit. Bert draait met de bal, schiet en ... Fanani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puji fc - Watugolong united 2:6

58e minuut.
Adiputra geeft een lange en hoge pass. Fanani probeert naar een medespeler te passen. Toba kopt de bal weg. Bert is nu in balbezit. Bert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Widianto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santoso komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Togubu met een sublieme pass. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal zonder na te denken. Bert heeft problemen om de bal te vangen. Bert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Toba rent richting de bal. Yuli onderschept slim de pass. Purwono rent richting de bal. Yuli rent richting de bal. Yuli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nainggolan probeert de bal met de borst te controleren. Toba rent richting de bal. Met opzet legt Subarkah zijn tegenspeler op de grond. Subarkah krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Subarkah geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adiputra zal de hoekschop nemen. Bert rent richting de bal. Bert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puji fc - Watugolong united 2:7

80e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert passt de bal in één keer door. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bert is nu in balbezit. Nainggolan rent richting de bal. Bert rent richting de bal. Bert haalt uit met een fantastische trap. Fanani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puji fc - Watugolong united 2:8

83e minuut.
Inworp. Santoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toba probeert naar een medespeler te passen. Bert heeft problemen om de bal te vangen. Bert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fanani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Suntoro onderschept slim de pass. Suntoro speelt de bal door. Toba is nu in balbezit. Purwono is nu in balbezit. Purwono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puji fc 67%, Watugolong united 33%.
Puji fc - Watugolong united 2:8