Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nusantara F.C. Caramelian S.C.
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Manalu is nu in balbezit. Manalu probeert naar een medespeler te passen. Soeharto is nu in balbezit. Andriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriyanto haalt uit met een fantastische trap. Usman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zamrani met de inworp. Pattimura bereikt de bal nog maar net als eerste. De`Fretes begaat een overtreding. Pattimura roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pattimura kan niet meer verder spelen. Wardoyo komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Klungelig pakt Nurdiyantoro de bal. Darwis is nu in balbezit. Darwis speelt de bal door. Hambali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Adiprasetyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adiprasetyo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jamani de bal onder controle te krijgen. Ananda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ananda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wardoyo verovert de bal door een tackle van achteren. Wardoyo geeft een lange en hoge pass. Jamani controleert de bal met de borst. Adiprasetyo geeft de bal voor. Karnadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusantara F.C. - Caramelian S.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nusantara F.C. 68%, Caramelian S.C. 32%.
Nusantara F.C. - Caramelian S.C. 1:0

64e minuut.
De`Fretes geeft de bal voor. Sugiarto probeert naar een medespeler te passen. Hambali rent richting de bal. Hambali schiet op doel. Usman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Sugiarto is nu in balbezit. Sugiarto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hasegem verovert de bal door een tackle van achteren. Hasegem met een sublieme pass. Jamani rent richting de bal. Ananda onderschept slim de pass. Ananda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusantara F.C. - Caramelian S.C. 2:0

86e minuut.
Usman met een harde bal richting middenveld. Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro passt de bal met de wreef. Ananda is nu in balbezit. Ananda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nusantara F.C. 50%, Caramelian S.C. 50%.
Nusantara F.C. - Caramelian S.C. 2:0