Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sambo Creek Martillos Rudos Universales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cortés geeft de bal voor. Daar is Facuse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirinos is nu in balbezit. Chirinos haalt uit met een fantastische trap. Gallardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambo Creek Martillos - Rudos Universales 1:0

16e minuut.
Canizales speelt de bal door. Osorto rent richting de bal. Chirinos rent richting de bal. Chirinos haalt uit met een fantastische trap. Gallardo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Bastidas onderschept slim de pass. Del Valle rent richting de bal. Bastidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Discua geeft een hoge lob. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Gregorio zijn tegenspeler op de grond. De Gregorio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Arden geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chirinos de bal. Chirinos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Del Valle met de inworp. Bardales is nu in balbezit. Castellanos speelt de bal door. Chirinos rent richting de bal. Chirinos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambo Creek Martillos 35%, Rudos Universales 65%.
Sambo Creek Martillos - Rudos Universales 1:0

52e minuut.
Bardales kan de bal niet met de borst controleren. Del Valle rent richting de bal. Arden onderschept slim de pass. Cortés rent richting de bal. Cortés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Osorto geeft een hoge lob. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Facuse wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Del Valle geeft de bal voor. Portillo geeft een lange en hoge pass. Canizales maakt een snoekduik en kopt de bal. Canizales krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sambo Creek Martillos - Rudos Universales 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambo Creek Martillos 43%, Rudos Universales 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sambo Creek Martillos - Rudos Universales 1:1