Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terribles Carroñeros los pacuisños
Normal Tactiek SImpleza
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 29.2
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Cansino speelt de bal door. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rovelo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rovelo kan niet meer verder spelen. Deras komt het veld opgelopen. Glody komt bij de bal en schiet. Zapata speelt de bal door. Cansino heeft problemen om de bal te vangen. Cansino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Andrade rent richting de bal. Cole onderschept slim de pass. Deras is nu in balbezit. Deras haalt uit met een fantastische trap. Cartagena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terribles Carroñeros - los pacuisños 0:1

20e minuut.
Cartagena probeert naar een medespeler te passen. Agüero kopt de bal weg. Andrade kan de bal niet met de borst controleren. Deras is nu in balbezit. Deras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Deras passt de bal zonder na te denken. Granillo rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Deras rent richting de bal. Deras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terribles Carroñeros - los pacuisños 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terribles Carroñeros 67%, los pacuisños 33%.
Terribles Carroñeros - los pacuisños 0:2

50e minuut.
Deras speelt de bal door. Cansino rent richting de bal. Cansino probeert naar een medespeler te passen. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero passt de bal met de wreef. Cansino heeft problemen om de bal te vangen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Terribles Carroñeros - los pacuisños 0:3

69e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastidas met de inworp. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino haalt uit met een fantastische trap. Cartagena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bastidas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Glody kopt de bal weg. Deras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Glody speelt de bal door. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas maakt een afschuwelijke overtreding. Bastidas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cartagena probeert naar een medespeler te passen. Agüero kopt de bal weg. Deras rent richting de bal. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terribles Carroñeros 62%, los pacuisños 38%.
Terribles Carroñeros - los pacuisños 0:3