Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Traidores Aguilas Cuervos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Navas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sabat de bal. Álvarez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Álvarez krijgt een gele kaart. Sabat raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lagos de bal. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Rubio onderschept slim de pass. Rubio passt de bal met de wreef. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca geeft een lange en hoge pass. Juarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Anduray speelt de bal door. Acevedo rent richting de bal. Salgado onderschept slim de pass. Juarez is nu in balbezit. Juarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Montes de Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Juarez is nu in balbezit. Juarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Traidores 46%, Aguilas Cuervos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rápidos Traidores - Aguilas Cuervos 0:0

59e minuut.
Cárcamo is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Duarte speelt de bal door. Arce is nu in balbezit. Arce geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Juarez probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Arce is nu in balbezit. Gun rent richting de bal. Gun draait met de bal, schiet en ... Tábora probeert de bal aan de voet te houden. Berrios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Traidores - Aguilas Cuervos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Traidores 44%, Aguilas Cuervos 56%.
Rápidos Traidores - Aguilas Cuervos 0:1