Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
antoula21 Gennaioi Messinias
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Koldiris geeft een lange en hoge pass. Fourkalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourkalidis geeft een hoge lob. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Menegakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zarokostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu speelt de bal door. Bitang rent richting de bal. Bitang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Gennaioi Messinias 1:0

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mantzopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Efstratiadis de bal. Bitang rent richting de bal. Bitang schiet op doel. Menegakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Delifotis geeft een lange en hoge pass. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel geeft de bal voor. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Touliopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Efstratiadis de bal. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Gennaioi Messinias 2:0

43e minuut.
Iatropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalias is nu in balbezit. Tsakalias passt de bal met de wreef. Bitang is nu in balbezit. Bitang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Gennaioi Messinias 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antoula21 34%, Gennaioi Messinias 66%.
antoula21 - Gennaioi Messinias 3:0

47e minuut.
Daar is Gryllakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzopoulos speelt de bal door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Menegakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang passt de bal in één keer door. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Gennaioi Messinias 4:0

56e minuut.
Spiliopoulos geeft een lange en hoge pass. Gryllakis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bitang. Bitang krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Fourkalidis met een sublieme pass. Oraiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel begaat een overtreding. Issel krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bogoescu passt de bal zonder na te denken. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal zonder na te denken. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Menegakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Gennaioi Messinias 5:0

67e minuut.
Bratakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalias is nu in balbezit. Bitang is nu in balbezit. Bitang schiet op doel. Touliopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Delifotis onderschept slim de pass. Delifotis geeft een hoge lob. Pasieczny kopt de bal weg. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Menegakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang schiet op doel. Menegakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Menegakos met een harde bal richting middenveld. Iatropoulos kan de bal niet met de borst controleren. Iatropoulos passt de bal zonder na te denken. Daar is Mantzopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantzopoulos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Menegakos niet meer kan verder spelen. Gagarellis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Karageorgiadis is nu in balbezit. Karageorgiadis geeft de bal voor. Klungelig pakt Tsimas de bal. Tsimas draait met de bal, schiet en ... Ziemniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Gennaioi Messinias 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antoula21 43%, Gennaioi Messinias 57%.
antoula21 - Gennaioi Messinias 5:1