Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Paralitaos ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Doumas passt de bal in één keer door. Gerou bereikt de bal nog maar net als eerste. Levantopoulos begaat een overtreding. Gerou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalavrytinos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Poikilidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenteris verovert de bal door een tackle van achteren. Kenteris geeft de bal voor. Ntountouris is nu in balbezit. Ntountouris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Doumas met een sublieme pass. Levantopoulos is nu in balbezit. Tarasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 1:0

42e minuut.
Barbas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omorfopoulos met een snelle inworp. Chelidonis rent richting de bal. Chelidonis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 54%, ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 46%.
Los Paralitaos - ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 1:0

63e minuut.
Kalavrytinos geeft een hoge lob. Loukas kopt de bal weg. Kenteris rent richting de bal. Tarasis rent richting de bal. Tarasis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kalavrytinos is nu in balbezit. Kalavrytinos geeft de bal voor. Tarasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasis schiet op doel. Karamousas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 2:0

75e minuut.
Chelidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelidonis passt de bal zonder na te denken. Doumas is nu in balbezit. Doumas draait met de bal, schiet en ... Karamousas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 56%, ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 44%.
Los Paralitaos - ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 3:0