Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Byzantinoi Argonayton Tylikratis Pelasgon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Mersinis de bal. Loukatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Loukatos passt de bal zonder na te denken. Kordatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vilaetis heeft problemen om de bal te vangen. Vilaetis speelt de bal door. Daar is Mersinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkinaras is nu in balbezit. Kokkinaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Triantafyllou rent richting de bal. Triantafyllou probeert naar een medespeler te passen. Tellidis is nu in balbezit. Sitzanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitzanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chalmoukis is nu in balbezit. Chalmoukis geeft een hoge lob. Rallis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mertzanakis is nu in balbezit. Mertzanakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrouzos geeft een lange en hoge pass. Mersinis probeert de bal aan de voet te houden. Kordatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordatos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Tellidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tellidis passt de bal zonder na te denken. Sitzanis is nu in balbezit. Sitzanis schiet op doel. Rakintzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzantinoi Argonayton - Tylikratis Pelasgon 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzantinoi Argonayton 46%, Tylikratis Pelasgon 54%.
Byzantinoi Argonayton - Tylikratis Pelasgon 1:0

54e minuut.
Tellidis is nu in balbezit. Tellidis speelt de bal door. Sitzanis rent richting de bal. Sitzanis draait met de bal, schiet en ... Rakintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzantinoi Argonayton - Tylikratis Pelasgon 2:0

61e minuut.
Sfouggaras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mertzanakis met een snelle inworp. Tellidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellidis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Sitzanis is nu in balbezit. Sitzanis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzantinoi Argonayton 42%, Tylikratis Pelasgon 58%.
Byzantinoi Argonayton - Tylikratis Pelasgon 2:0