Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmonaytes Vistonidas Σπαρτιάτες δολοφόνοι
Normal Tactiek KM
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaljuveer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Skartados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:1

3e minuut.
Vidalis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaljuveer met de inworp. Boruc is nu in balbezit. Boruc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dimakos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caporale met een snelle inworp. Boruc is nu in balbezit. Boruc geeft een lange en hoge pass. Roussis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Helmsley passt de bal zonder na te denken. Lubelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelic passt de bal zonder na te denken. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Galitsios verovert de bal door een tackle van achteren. Galitsios passt de bal zonder na te denken. Lubelic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hupe haalt uit met een fantastische trap. Roussis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:2

24e minuut.
Lubelic passt de bal in één keer door. Kougias bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc onderschept slim de pass. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hupe is nu in balbezit. Hupe speelt de bal door. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:3

28e minuut.
Kaljuveer verovert de bal door een tackle van achteren. Boruc rent richting de bal. Hupe is nu in balbezit. Hupe haalt uit met een fantastische trap. Roussis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:4

35e minuut.
Daar is Velmos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Nurhuda komt het veld opgelopen. Lubik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Vistonidas 74%, Σπαρτιάτες δολοφόνοι 26%.
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:4

46e minuut.
Torosidis komt het veld opgelopen. Szturc komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lubelic met een snelle inworp. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak passt de bal met de wreef. Daar is Torosidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torosidis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dimakos met een harde bal richting middenveld. Inworp. Caporale met een snelle inworp. Nurhuda geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Caporale is nu in balbezit. Caporale geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Torosidis de bal onder controle te krijgen. Lubik rent richting de bal. Lubik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Caporale met een snelle inworp. Nurhuda speelt de bal door. Lubik is nu in balbezit. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kougias kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kougias trapt de bal weg van het doel. Lubelic rent richting de bal. Lubelic passt de bal in één keer door. Lubik rent richting de bal. Lubik draait met de bal, schiet en ... Roussis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:5

83e minuut.
Velmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporale onderschept slim de pass. Torosidis speelt de bal door. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Vidalis de bal. Caporale met een sublieme pass. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Roussis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:6

90e minuut.
Lubelic is nu in balbezit. Lubelic met een sublieme pass. Klungelig pakt Kougias de bal. Torosidis rent richting de bal. Torosidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kougias de bal. Lubik is nu in balbezit. Lubik haalt uit met een fantastische trap. Torosidis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Vistonidas 85%, Σπαρτιάτες δολοφόνοι 15%.
Kosmonaytes Vistonidas - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:7