Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpampogeroi F.C. Melomakaronades FC.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Xynis rent richting de bal. Siokos onderschept slim de pass. Siokos met een sublieme pass. Tsalikoglou rent richting de bal. Tsalikoglou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tsirigotakis kopt de bal weg. Vafias bereikt de bal nog maar net als eerste. Xynis onderschept slim de pass. Xynis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpampogeroi F.C. - Melomakaronades FC. 0:1

14e minuut.
Balatsinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavos verovert de bal door een tackle van achteren. Zavos passt de bal met de wreef. Tsalikoglou is nu in balbezit. Tsalikoglou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpampogeroi F.C. 51%, Melomakaronades FC. 49%.
Mpampogeroi F.C. - Melomakaronades FC. 0:1

47e minuut.
Meraklis geeft de bal voor. Inworp. Nikiforidis met de inworp. Xynis rent richting de bal. Xynis geeft een lange en hoge pass. Drettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Psomiadis de bal. Morfis is nu in balbezit. Vafias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morfis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xynis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mpampogeroi F.C. - Melomakaronades FC. 0:2

58e minuut.
Siokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Siokos passt de bal met de wreef. Tsalikoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsalikoglou schiet op doel. Tsopanidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpampogeroi F.C. - Melomakaronades FC. 1:2

63e minuut.
Tsalikoglou draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis probeert naar een medespeler te passen. Vafias kopt de bal weg. Psomiadis is nu in balbezit. Psomiadis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Agioritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasakis onderschept slim de pass. Athanasakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsalikoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsalikoglou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zavos probeert naar een medespeler te passen. Siokos rent richting de bal. Siokos passt de bal in één keer door. Tsalikoglou is nu in balbezit. Tsalikoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mpampogeroi F.C. - Melomakaronades FC. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpampogeroi F.C. 62%, Melomakaronades FC. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mpampogeroi F.C. - Melomakaronades FC. 2:2