Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Byzas FC KOM F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 30.7
average Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bonatsos trapt de bal weg van het doel. Minou kopt de bal weg. Jonišs rent richting de bal. Jonišs schiet op doel. Bekiaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Smyrnaios onderschept slim de pass. Smyrnaios passt de bal in één keer door. Kypraios probeert naar een medespeler te passen. Evaggelatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaggelatos draait met de bal, schiet en ... Mossoró bokst de bal weg.

9e minuut.
Poukamisas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz met de inworp. Jonišs is nu in balbezit. Jonišs geeft een lange en hoge pass. Bonatsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dramalis verovert de bal door een tackle van achteren. Dramalis geeft de bal voor. Bekiaris is nu in balbezit. Kaczka onderschept slim de pass. Kaczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jonišs rent richting de bal. Jonišs probeert naar een medespeler te passen. Poukamisas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka onderschept slim de pass. Kaczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Byzas FC - KOM F.C. 0:1

20e minuut.
Evaggelatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaggelatos passt de bal met de wreef. Daar is Smyrnaios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczka rent richting de bal. Kaczka schiet op doel. Bonatsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Minou verovert de bal door een tackle van achteren. Minou geeft een lange en hoge pass. Kaczka heeft problemen om de bal te vangen. Jonišs rent richting de bal. Jonišs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof passt de bal in één keer door. Dareiotis probeert de bal aan de voet te houden. Dareiotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dareiotis probeert de bal aan de voet te houden. Asimos is nu in balbezit. Jonišs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jonišs krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dareiotis probeert naar een medespeler te passen. Stojčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčevski geeft een lange en hoge pass. Kaczka is nu in balbezit. Kaczka schiet op doel. Bonatsos bokst de bal weg.

44e minuut.
Klami passt de bal in één keer door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal in één keer door. Kaczka rent richting de bal. Kaczka draait met de bal, schiet en ... Bonatsos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzas FC 54%, KOM F.C. 46%.
Byzas FC - KOM F.C. 0:1

48e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. Minou probeert de bal met de borst te controleren. Jonišs is nu in balbezit. Jonišs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Asimos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzas FC - KOM F.C. 0:2

58e minuut.
Asimos speelt de bal door. Smyrnaios met een sublieme pass. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonišs is nu in balbezit. Jonišs haalt uit met een fantastische trap. Bonatsos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonatsos probeert naar een medespeler te passen. Dramalis kopt de bal weg. Jonišs rent richting de bal. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka schiet op doel. Bonatsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jonišs is nu in balbezit. Kaczka is nu in balbezit. Jonišs rent richting de bal. Kaczka rent richting de bal. Kaczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tsakalof geeft een hoge lob. Klami is nu in balbezit. Evaggelatos verovert de bal door een tackle van achteren. Evaggelatos haalt uit met een fantastische trap. Skarmoutsos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Paidakis geeft een lange en hoge pass. Bekiaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka onderschept slim de pass. Kaczka schiet op doel. Bonatsos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzas FC - KOM F.C. 0:3

68e minuut.
Asimos is nu in balbezit. Asimos probeert naar een medespeler te passen. Bekiaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka is nu in balbezit. Kaczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Asimos verovert de bal door een tackle van achteren. Asimos probeert naar een medespeler te passen. Bekiaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Paidakis met een sublieme pass. Klami is nu in balbezit. Klami geeft een lange en hoge pass. Kaczka is nu in balbezit. Kaczka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzas FC 54%, KOM F.C. 46%.
Byzas FC - KOM F.C. 0:3