Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Spiderman F.C. Hellhammers
N532L Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Diamatos de bal. Giorikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaoutoglou rent richting de bal. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lerakis is nu in balbezit. Alvertis verovert de bal door een tackle van achteren. Alvertis speelt de bal door. Naoum heeft problemen om de bal te vangen. Naoum geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lerakis verovert de bal door een tackle van achteren. Alvertis onderschept slim de pass. Alvertis passt de bal zonder na te denken. Diamatos heeft problemen om de bal te vangen. Diamatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Dimakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimakos onderschept slim de pass. Daar is Diamatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Glezelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 1:0

19e minuut.
Doxakis is nu in balbezit. Alvertis is nu in balbezit. Alvertis met een sublieme pass. Diamatos rent richting de bal. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Glezelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamis rent richting de bal. Diamatos onderschept slim de pass. Diamatos schiet op doel. Glezelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 2:0

30e minuut.
Naoum geeft de bal voor. Giorikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorikas geeft de bal voor. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 3:0

33e minuut.
Diamatos schiet op doel. Alvertis heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Doxakis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 4:0

35e minuut.
Diamatos kopt de bal weg. Păcălici rent richting de bal. Diamatos rent richting de bal. Diamatos schiet op doel. Glezelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 5:0

38e minuut.
Myrianthopoulos is nu in balbezit. Alvertis verovert de bal door een tackle van achteren. Alvertis passt de bal met de wreef. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alvertis is nu in balbezit. Alvertis geeft een hoge lob. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova Spiderman F.C. 18%, Hellhammers 82%.
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 6:0

49e minuut.
Virvidakis controleert de bal met de borst. Roditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roditis geeft een hoge lob. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Arnaoutoglou is nu in balbezit. Giorikas verovert de bal door een tackle van achteren. Giorikas speelt de bal door. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerakis passt de bal in één keer door. Giorikas probeert naar een medespeler te passen. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici draait met de bal, schiet en ... Glezelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 7:0

65e minuut.
Altunapa rent richting de bal. Altunapa geeft een lange en hoge pass. Păcălici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Păcălici de bal. Giorikas rent richting de bal. Giorikas passt de bal zonder na te denken. Diamatos rent richting de bal. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Glezelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mandilaras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Giorikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorikas passt de bal met de wreef. Păcălici heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glezelis speelt de bal door. Souliotis kopt de bal weg. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 8:0

87e minuut.
Virvidakis passt de bal in één keer door. Tsamis rent richting de bal. Diamatos verovert de bal door een tackle van achteren. Diamatos geeft een lange en hoge pass. Giorikas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Glezelis trapt de bal weg van het doel. Alvertis kopt de bal weg. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Naoum met de inworp. Alvertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerakis begaat een overtreding. Alvertis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvertis wilt de vrije trap nemen. Glezelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova Spiderman F.C. 25%, Hellhammers 75%.
Nova Spiderman F.C. - Hellhammers 9:0