Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renagade F.C. Nikitis Gkremou
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Douridas passt de bal met de wreef. Saravakos rent richting de bal. Korinthios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korinthios krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Panagoulis heeft problemen om de bal te vangen. Panagoulis geeft een hoge lob. Sklavenitis rent richting de bal. Papamarkos verovert de bal door een tackle van achteren. Papamarkos draait met de bal, schiet en ... Thessalonikeas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bitros neemt de hoekschop. Papamarkos is nu in balbezit. Papamarkos schiet op doel. Thessalonikeas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Nikitis Gkremou 0:1

13e minuut.
Panagoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Panagoulis probeert naar een medespeler te passen. Kassidis rent richting de bal. Papamarkos verovert de bal door een tackle van achteren. Papamarkos draait met de bal, schiet en ... Thessalonikeas bokst de bal weg.

28e minuut.
Panagoulis kopt de bal weg. Daar is Douridas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douridas met een sublieme pass. Magriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magriotis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tsenes met een sublieme pass. Bitros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Papamarkos de bal. Papamarkos haalt uit met een fantastische trap. Thessalonikeas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thessalonikeas probeert naar een medespeler te passen. Pavlakos kopt de bal weg. Korinthios is nu in balbezit. Korinthios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renagade F.C. 51%, Nikitis Gkremou 49%.
Renagade F.C. - Nikitis Gkremou 0:1

51e minuut.
Magriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrinos begaat een overtreding. Magriotis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolovetsios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korinthios krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gitersos rent richting de bal. Mokalis verovert de bal door een tackle van achteren. Mokalis passt de bal in één keer door. Korinthios is nu in balbezit. Korinthios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sapanis geeft een hoge lob. Labrinos is nu in balbezit. Mokalis begaat een overtreding. Mokalis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renagade F.C. 38%, Nikitis Gkremou 62%.
Renagade F.C. - Nikitis Gkremou 0:1