Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSASUNA II Niki Apiranthou
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Tsouleas onderschept slim de pass. Tsouleas probeert naar een medespeler te passen. Lellis rent richting de bal. Samsonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Samsonidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Soldatos passt de bal zonder na te denken. Kotsyfas bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoussos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsyfas onderschept slim de pass. Kotsyfas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Synetopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Outsikas is nu in balbezit. Outsikas passt de bal in één keer door. Samsonidis rent richting de bal. Samsonidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kotsyfas passt de bal in één keer door. Viktoratos rent richting de bal. Mavrakakis begaat een overtreding. Mavrakakis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Soulis rent richting de bal. Denardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouleas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tsouleas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tsouleas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Denardos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Denardos kan niet meer verder spelen. Mortoglou komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Dilaverakis kan de bal niet met de borst controleren. Markaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaverakis verovert de bal door een tackle van achteren. Dilaverakis passt de bal zonder na te denken. Synetopoulos geeft een hoge lob. Drakopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Andronidis rent richting de bal. Andronidis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samsonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samsonidis haalt uit met een fantastische trap. Drakopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - Niki Apiranthou 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 48%, Niki Apiranthou 52%.
OSASUNA II - Niki Apiranthou 1:0

48e minuut.
Soldatos geeft een hoge lob. Mavrakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrakakis geeft een hoge lob. Mortoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSASUNA II - Niki Apiranthou 1:1

67e minuut.
Soldatos rent richting de bal. Kotsyfas is nu in balbezit. Viktoratos onderschept slim de pass. Soldatos rent richting de bal. Soldatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Siafakas de bal. Soldatos is nu in balbezit. Siafakas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siafakas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 64%, Niki Apiranthou 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSASUNA II - Niki Apiranthou 1:1