Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erimites Floron FAS Drasis
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesis geeft de bal voor. Persakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasilogiorgakis rent richting de bal. Vasilogiorgakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Labrakis kopt de bal weg. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis geeft de bal voor. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Markopouliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drettakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Markopouliotis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Markopouliotis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Markopouliotis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Gatzias heeft problemen om de bal te vangen. Labrakis is nu in balbezit. Gatzias speelt de bal door. Vasilogiorgakis is nu in balbezit. Vasilogiorgakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Labrakis verovert de bal door een tackle van achteren. Labrakis speelt de bal door. Zygoulis is nu in balbezit. Gazis onderschept slim de pass. Gazis draait met de bal, schiet en ... Fakinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zouganelis passt de bal met de wreef. Makrigiannis rent richting de bal. Makrigiannis passt de bal zonder na te denken. Gazis is nu in balbezit. Gazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erimites Floron - FAS Drasis 1:0

40e minuut.
Telopoulos trapt de bal weg van het doel. Gatzias kopt de bal weg. Gousios controleert de bal met de borst. Vasilogiorgakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilogiorgakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Eptaminitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsos passt de bal zonder na te denken. Vasilogiorgakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilogiorgakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erimites Floron - FAS Drasis 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erimites Floron 52%, FAS Drasis 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erimites Floron - FAS Drasis 1:1

56e minuut.
Gousios is nu in balbezit. Gousios geeft een lange en hoge pass. Daar is Zygoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazis rent richting de bal. Gazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Persakis rent richting de bal. Persakis speelt de bal door. Vasilogiorgakis is nu in balbezit. Vasilogiorgakis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Persakis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erimites Floron - FAS Drasis 1:2

64e minuut.
Lesis geeft een lange en hoge pass. Mourtas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labrakis geeft een lange en hoge pass. Gazis heeft problemen om de bal te vangen. Gazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erimites Floron - FAS Drasis 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erimites Floron 58%, FAS Drasis 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erimites Floron - FAS Drasis 2:2