Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autonomos A.O.Kavala
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Gounakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louboutis is nu in balbezit. Koltzos verovert de bal door een tackle van achteren. Koltzos haalt uit met een fantastische trap. Petroulas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Melitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukoulomatis onderschept slim de pass. Koukoulomatis passt de bal in één keer door. Koltzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - A.O.Kavala 0:1

22e minuut.
Alevizos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazokopakis is nu in balbezit. Mazokopakis passt de bal zonder na te denken. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Melitis kopt de bal weg. Klungelig pakt Alevizos de bal. Alevizos passt de bal zonder na te denken. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas schiet op doel. Klaoudatos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Petroulas geeft een hoge lob. Dramountanis kopt de bal weg. Melitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koltzos rent richting de bal. Koltzos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Louboutis rent richting de bal. Koukoulomatis onderschept slim de pass. Koukoulomatis speelt de bal door. Koltzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltzos draait met de bal, schiet en ... Vissis bokst de bal weg.

42e minuut.
Alevizos met de inworp. Verlekis is nu in balbezit. Verlekis probeert naar een medespeler te passen. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gounakis verovert de bal door een tackle van achteren. Koukoulomatis rent richting de bal. Koukoulomatis speelt de bal door. Koltzos is nu in balbezit. Koltzos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Louboutis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gounakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koukoulomatis rent richting de bal. Koukoulomatis geeft een hoge lob. Paal! Koltzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroulas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koltzos raakt geblesseerd tijdens het duel. Koukoulomatis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - A.O.Kavala 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 61%, A.O.Kavala 39%.
Autonomos - A.O.Kavala 0:2

52e minuut.
Koltzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Louboutis rent richting de bal. Koltzos onderschept slim de pass. Koltzos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - A.O.Kavala 0:3

56e minuut.
Koukoulomatis geeft een lange en hoge pass. Sergoulopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergoulopoulos passt de bal met de wreef. Koltzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltzos schiet op doel. Vissis bokst de bal weg.

65e minuut.
Klungelig pakt Papakonstantis de bal. Papakonstantis passt de bal in één keer door. Koltzos is nu in balbezit. Koukoulomatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukoulomatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Koukoulomatis probeert naar een medespeler te passen. Koltzos is nu in balbezit. Petroulas rent richting de bal. Koltzos verovert de bal door een tackle van achteren. Koltzos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mazokopakis speelt de bal door. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras passt de bal in één keer door. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 64%, A.O.Kavala 36%.
Autonomos - A.O.Kavala 0:3