Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wind on Fire London Spurs
Kys Tactiek Primary
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
26.6 gemiddelde waardering 34
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Bejnierowicz passt de bal zonder na te denken. Gomar rent richting de bal. Khubua onderschept slim de pass. Eberl is nu in balbezit. Eberl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jupko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jupko passt de bal in één keer door. Daar is Trung Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarug verovert de bal door een tackle van achteren. Eberl onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - London Spurs 0:1

20e minuut.
Eberl onderschept slim de pass. Jupko rent richting de bal. Jupko met een sublieme pass. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - London Spurs 0:2

27e minuut.
Saraspää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraspää geeft de bal voor. Ćuranov heeft problemen om de bal te vangen. Gomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jupko probeert naar een medespeler te passen. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens verovert de bal door een tackle van achteren. Eberl onderschept slim de pass. Eberl schiet op doel. Gligorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eberl is nu in balbezit. Eberl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - London Spurs 0:3

38e minuut.
Eberl passt de bal in één keer door. Zarug bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - London Spurs 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind on Fire 70%, London Spurs 30%.
Wind on Fire - London Spurs 0:4

46e minuut.
Kulašević komt het veld opgelopen. Runte komt het veld opgelopen. Chinetti komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kulašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulašević passt de bal zonder na te denken. Kwiecień heeft problemen om de bal te vangen. Runte bereikt de bal nog maar net als eerste. Runte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Antunes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jupko met de inworp. Eberl rent richting de bal. Eberl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Jupko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bejnierowicz geeft de bal voor. Eberl rent richting de bal. Eberl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - London Spurs 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind on Fire 69%, London Spurs 31%.
Wind on Fire - London Spurs 0:5