Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wind on Fire ZAVOJ AKADEMIJA
Kys Tactiek ultra
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
25 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten excellent
weak Passen average
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonfara met een sublieme pass. Daar is Butucea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butucea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:1

6e minuut.
Dragu met een sublieme pass. Belevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belevski geeft een hoge lob. Daar is Ortíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortíz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Belevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Belevski begaat een overtreding. Belevski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dragu geeft een hoge lob. Daar is Kulašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulašević geeft een lange en hoge pass. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:2

25e minuut.
Mops probeert naar een medespeler te passen. Belevski met een sublieme pass. Daar is Lagate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagate haalt uit met een fantastische trap. Černychas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:3

28e minuut.
Černychas met een sublieme pass. Bălică kopt de bal weg. Abreu controleert de bal met de borst. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz schiet op doel. Černychas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cizmă onderschept slim de pass. Lagate is nu in balbezit. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea haalt uit met een fantastische trap. Černychas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:4

45e minuut.
Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lagate de bal. Lagate speelt de bal door. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind on Fire 68%, ZAVOJ AKADEMIJA 32%.
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:4

47e minuut.
Lagate rent richting de bal. Lagate passt de bal met de wreef. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz schiet op doel. Černychas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:5

52e minuut.
Cizmă is nu in balbezit. Rubens is nu in balbezit. Cizmă onderschept slim de pass. Butucea rent richting de bal. Butucea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Butucea geeft een hoge lob. Guardado heeft problemen om de bal te vangen. Černychas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lagate rent richting de bal. Lagate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:6

58e minuut.
Belevski is nu in balbezit. Belevski geeft een lange en hoge pass. Ortíz kopt de bal weg. Lagate probeert de bal aan de voet te houden. Lagate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butucea rent richting de bal. Butucea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:7

60e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Lagate is nu in balbezit. Lagate passt de bal met de wreef. Ortíz rent richting de bal. Ortíz schiet op doel. Černychas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Campos onderschept slim de pass. Campos geeft een hoge lob. Daar is Lagate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz draait met de bal, schiet en ... Černychas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ortíz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortíz passt de bal zonder na te denken. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate draait met de bal, schiet en ... Černychas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Belevski met een sublieme pass. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea geeft een lange en hoge pass. Lagate rent richting de bal. Lagate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:8

75e minuut.
Daar is Bălică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagate rent richting de bal. Lagate passt de bal in één keer door. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mops is nu in balbezit. Fonfara onderschept slim de pass. Fonfara passt de bal zonder na te denken. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki geeft een hoge lob. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ortíz de bal. Ortíz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mops heeft problemen om de bal te vangen. Fonfara rent richting de bal. Fonfara passt de bal met de wreef. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind on Fire 66%, ZAVOJ AKADEMIJA 34%.
Wind on Fire - ZAVOJ AKADEMIJA 0:9