Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubavi Volci Čudesni Sonca
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Hristov speelt de bal door. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Janev begaat een overtreding. Janev krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Radovski geeft de bal voor. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janev speelt de bal door. Čerepnalkoski rent richting de bal. Čerepnalkoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Docevski onderschept slim de pass. Docevski passt de bal in één keer door. Černopeev is nu in balbezit. Černopeev schiet op doel. Gudžoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - Čudesni Sonca 0:1

28e minuut.
Janev passt de bal zonder na te denken. Černopeev rent richting de bal. Daev begaat een overtreding. Daev krijgt een gele kaart. Černopeev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Janev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bogdanovski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojevski rent richting de bal. Stanojevski met een sublieme pass. Hristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Markov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markov geeft een hoge lob. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski draait met de bal, schiet en ... Simovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ubavi Volci - Čudesni Sonca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubavi Volci 60%, Čudesni Sonca 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ubavi Volci - Čudesni Sonca 1:1

46e minuut.
Černopeev met een sublieme pass. Maznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Radovski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Radovski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

47e minuut.
Bogdanovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maznov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Docevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Docevski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Pačev is nu in balbezit. Pačev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hristov met de inworp. Zajkovski probeert naar een medespeler te passen. Simovski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubavi Volci 54%, Čudesni Sonca 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ubavi Volci - Čudesni Sonca 1:1