Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Drvodelci Prodorni Tančeri
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov geeft een hoge lob. Davidov rent richting de bal. Davidov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lekov geeft een lange en hoge pass. Daar is Damcevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitančev is nu in balbezit. Kitančev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drvodelci - Prodorni Tančeri 0:1

23e minuut.
Denkov is nu in balbezit. Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkov speelt de bal door. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lekov rent richting de bal. Acev begaat een overtreding. Lekov raakt geblesseerd tijdens het duel. Lekov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Davidov rent richting de bal. Žinzifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žinzifov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Parličev is nu in balbezit. Parličev geeft een lange en hoge pass. Davidov rent richting de bal. Žinzifov is nu in balbezit. Žinzifov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gorceski is nu in balbezit. Cvetkov rent richting de bal. Gorceski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gorceski krijgt een gele kaart. Cvetkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvetkov met een snel genomen vrije trap. Davidov is nu in balbezit. Davidov schiet op doel. Vasevski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Drvodelci - Prodorni Tančeri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drvodelci 36%, Prodorni Tančeri 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Drvodelci - Prodorni Tančeri 1:1

58e minuut.
Kitančev geeft een lange en hoge pass. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damcevski krijgt een gele kaart. Dimov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dimov kan niet meer verder spelen. Lekov komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Novakov geeft de bal voor. Inworp. Cvetkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kitančev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitančev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drvodelci 33%, Prodorni Tančeri 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Drvodelci - Prodorni Tančeri 1:1