Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeli Umetnici Luti Meteori
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Novevski is nu in balbezit. Radovski verovert de bal door een tackle van achteren. Radovski passt de bal in één keer door. Soposki is nu in balbezit. Soposki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Parličev kopt de bal weg. Radovski is nu in balbezit. Novevski verovert de bal door een tackle van achteren. Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Soposki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Novevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski geeft een lange en hoge pass. Daar is Parličev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veselinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Novevski speelt de bal door. Ġorģioski rent richting de bal. Ġorģioski speelt de bal door. Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Rajčevski geeft een lange en hoge pass. Daar is Soposki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novevski rent richting de bal. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Umetnici - Luti Meteori 0:1

33e minuut.
Novevski verovert de bal door een tackle van achteren. Markov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novevski. Novevski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Grosev geeft de bal voor. Ristiќ kopt de bal weg. Petrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Umetnici - Luti Meteori 0:2

42e minuut.
Stanojevski rent richting de bal. Janevski verovert de bal door een tackle van achteren. Janevski geeft de bal voor. Veselinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinovski draait met de bal, schiet en ... Manasiev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeli Umetnici 63%, Luti Meteori 37%.
Smeli Umetnici - Luti Meteori 0:2

59e minuut.
Petrevski is nu in balbezit. Petrevski passt de bal in één keer door. Daar is Merakovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soposki bereikt de bal nog maar net als eerste. Soposki draait met de bal, schiet en ... Beličanec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Markov speelt de bal door. Soposki bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski rent richting de bal. Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Soposki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Manasiev met een harde bal richting middenveld. Markov kopt de bal weg. Daar is Crvenkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soposki bereikt de bal nog maar net als eerste. Soposki haalt uit met een fantastische trap. Beličanec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Umetnici - Luti Meteori 0:3

87e minuut.
Parličev verovert de bal door een tackle van achteren. Janev rent richting de bal. Parličev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Janev kan niet meer verder spelen. Miserdovski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeli Umetnici 42%, Luti Meteori 58%.
Smeli Umetnici - Luti Meteori 0:3