Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos Fuertes Partenope Lions
Normal Tactiek 433zone
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 41.3
average Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urzay trapt de bal weg van het doel. Leśniarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Orsós de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek passt de bal in één keer door. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz geeft een hoge lob. Jiménez springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rendon kopt de bal weg. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen passt de bal met de wreef. Orsós is nu in balbezit. Orsós schiet op doel. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wałkarz geeft de bal voor. Jiménez kopt de bal weg. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:1

8e minuut.
Rendon heeft problemen om de bal te vangen. Orsós is nu in balbezit. Orsós probeert naar een medespeler te passen. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Urzay de bal. Orsós is nu in balbezit. Orsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:2

11e minuut.
Wałkarz met een sublieme pass. Orsós rent richting de bal. Rosales begaat een overtreding. Rosales krijgt een gele kaart. Orsós raakt geblesseerd tijdens het duel. Betzold wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orsós krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:3

13e minuut.
Inworp. Wałkarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betzold speelt de bal door. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Leśniarek onderschept slim de pass. Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Orsós is nu in balbezit. Orsós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Orsós passt de bal zonder na te denken. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśniarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wałkarz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:4

24e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Urzay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orsós. Orsós krijgt een gele kaart. Urzay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Wałkarz speelt de bal door. Betzold is nu in balbezit. Betzold geeft een lange en hoge pass. Leiva heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Leśniarek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tinoco. Leśniarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wałkarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orsós springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós passt de bal in één keer door. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Acuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:5

33e minuut.
Milliner rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez speelt de bal door. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Jiménez de bal. Rosales is nu in balbezit. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:6

35e minuut.
Orsós probeert de bal aan de voet te houden. Rosales rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urzay de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wałkarz zal de hoekschop nemen. Leśniarek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Acuña met een harde bal richting middenveld. Rossen kopt de bal weg. Orsós rent richting de bal. Orsós schiet op doel. Acuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:7

39e minuut.
Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wałkarz de bal. Wałkarz met een sublieme pass. Orsós is nu in balbezit. Orsós schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Fuertes 80%, Partenope Lions 20%.
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:8

48e minuut.
Rossen kopt de bal weg. Orsós rent richting de bal. Orsós speelt de bal door. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel. Acuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Urzay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek geeft de bal voor. Orsós krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:9

56e minuut.
Betzold kopt de bal weg. Orsós is nu in balbezit. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:10

66e minuut.
Wałkarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Orsós de bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:11

67e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Laporte met een sublieme pass. Lanuza rent richting de bal. Leśniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniarek geeft een lange en hoge pass. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Wałkarz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rendon de bal onder controle te krijgen. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós draait met de bal, schiet en ... Acuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:12

71e minuut.
Inworp. Acosta komt het veld opgelopen. Pieńkosz komt het veld opgelopen. Dubus komt het veld opgelopen. Finazzi komt het veld opgelopen. Ursache komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Milliner geeft een lange en hoge pass. Betzold is nu in balbezit. Betzold passt de bal zonder na te denken. Daar is Ursache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursache draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieńkosz met een snelle inworp. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache draait met de bal, schiet en ... Urzay controleert de bal met de borst. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urzay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:13

80e minuut.
Milliner geeft een lange en hoge pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orsós de bal. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:14

81e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta geeft een lange en hoge pass. Dubus is nu in balbezit. Dubus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lanuza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Finazzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Leiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsós is nu in balbezit. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:15

90e minuut.
Milliner verovert de bal door een tackle van achteren. Milliner geeft de bal voor. Ursache rent richting de bal. Ursache schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tinoco de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Fuertes 78%, Partenope Lions 22%.
Gatos Fuertes - Partenope Lions 0:15