Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronado Gatos Fuertes
4 1 1 4 alfa Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 20.5
formidable Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Barcelona heeft problemen om de bal te vangen. Barboza speelt de bal door. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano schiet op doel. Acuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 1:0

6e minuut.
Leiva met een sublieme pass. Núñez rent richting de bal. Núñez passt de bal zonder na te denken. Lizano is nu in balbezit. Lizano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Barcelona is nu in balbezit. Barcelona geeft een lange en hoge pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis schiet op doel. Acuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Núñez rent richting de bal. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Núñez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Núñez neemt de hoekschop. Lizano heeft problemen om de bal te vangen. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 2:0

15e minuut.
Baca geeft een hoge lob. Barcelona rent richting de bal. Barcelona speelt de bal door. Lizano rent richting de bal. Lizano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Lonnis de bal. Lonnis probeert naar een medespeler te passen. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Acuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Leiva met een harde bal richting middenveld. Núñez geeft de bal voor. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis haalt uit met een fantastische trap. Acuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 3:0

20e minuut.
Lizano onderschept slim de pass. Lizano passt de bal met de wreef. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez geeft een hoge lob. Lizano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lonnis onderschept slim de pass. Lonnis speelt de bal door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez geeft een lange en hoge pass. Lizano springt en kopt de bal. Acuña bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 4:0

25e minuut.
Lonnis rent richting de bal. Lonnis passt de bal zonder na te denken. Núñez is nu in balbezit. Núñez geeft de bal voor. Lizano krijgt zijn hoofd ertegen. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acuña met een sublieme pass. Barcelona kopt de bal weg. Lonnis is nu in balbezit. Lonnis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Backs onderschept slim de pass. Backs speelt de bal door. Lizano rent richting de bal. Lonnis rent richting de bal. Lonnis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 5:0

33e minuut.
Lizano kopt de bal weg. Lonnis is nu in balbezit. Rendon verovert de bal door een tackle van achteren. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano schiet op doel. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 6:0

36e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Leiva speelt de bal door. Lonnis rent richting de bal. Lonnis schiet op doel. Acuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 7:0

37e minuut.
Leiton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiton met een sublieme pass. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Lizano rent richting de bal. Lizano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 8:0

41e minuut.
Barboza passt de bal zonder na te denken. Barcelona speelt de bal door. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ... Acuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 9:0

42e minuut.
Villalta passt de bal met de wreef. Rendon heeft problemen om de bal te vangen. Lizano rent richting de bal. Lizano draait met de bal, schiet en ... Acuña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 24%, Gatos Fuertes 76%.
Coronado - Gatos Fuertes 10:0

47e minuut.
Orbando geeft een hoge lob. Daar is Milliner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelona probeert naar een medespeler te passen. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando geeft een lange en hoge pass. Barcelona geeft een hoge lob. Lonnis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Orbando met een sublieme pass. Barcelona rent richting de bal. Barcelona geeft de bal voor. Lizano rent richting de bal. Lizano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 11:0

57e minuut.
Núñez rent richting de bal. Núñez passt de bal met de wreef. Lizano rent richting de bal. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Acuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 12:0

58e minuut.
Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona speelt de bal door. Lizano is nu in balbezit. Lonnis is nu in balbezit. Lonnis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 13:0

60e minuut.
Rendon is nu in balbezit. Lonnis is nu in balbezit. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis onderschept slim de pass. Lonnis haalt uit met een fantastische trap. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Núñez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lizano rent richting de bal. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wanchope de bal onder controle te krijgen. Acuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Núñez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lizano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizano schiet op doel. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 14:0

68e minuut.
Leiva rent richting de bal. Lonnis verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope is nu in balbezit. Lonnis verovert de bal door een tackle van achteren. Lonnis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Gatos Fuertes 15:0

70e minuut.
Orbando speelt de bal door. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona passt de bal in één keer door. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Orbando passt de bal in één keer door. Lonnis rent richting de bal. Lonnis passt de bal met de wreef. Lizano is nu in balbezit. Lizano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Amighetti rent richting de bal. Amighetti met een sublieme pass. Lonnis is nu in balbezit. Lizano is nu in balbezit. Lizano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Orbando speelt de bal door. Lonnis is nu in balbezit. Lonnis passt de bal zonder na te denken. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Leiva geeft een lange en hoge pass. Baca geeft de bal voor. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Amighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando rent richting de bal. Orbando met een sublieme pass. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona geeft een hoge lob. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 16%, Gatos Fuertes 84%.
Coronado - Gatos Fuertes 15:0