Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momias F.c Coronado
Attack 3 Tactiek 4 2 4 alfa
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
36.7 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten excellent
weak Passen adequate
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Backs passt de bal met de wreef. Lizano heeft problemen om de bal te vangen. Auribault is nu in balbezit. Lizano onderschept slim de pass. Lizano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Daar is Backs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ... Girardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Coronado 0:1

12e minuut.
Murdock passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ is nu in balbezit. Gómez onderschept slim de pass. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vujasin probeert de bal aan de voet te houden. Amighetti is nu in balbezit. Amighetti geeft een hoge lob. Lizano is nu in balbezit. Lizano draait met de bal, schiet en ... Girardin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Coronado 0:2

24e minuut.
Murdock onderschept slim de pass. Murdock geeft een hoge lob. Gómez kopt de bal weg. Lizano is nu in balbezit. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raiciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujasin rent richting de bal. Vujasin haalt uit met een fantastische trap. Falcón probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raiciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manquilef maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Coronado 1:2

28e minuut.
Lizano rent richting de bal. Murdock bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock met een sublieme pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Girardin trapt de bal weg. Spini kopt de bal weg. Barrios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manquilef rent richting de bal. Manquilef draait met de bal, schiet en ... Tucker bokst de bal weg.

39e minuut.
Lizano verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een lange en hoge pass. Daar is Lizano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Coronado 1:3

44e minuut.
Johnson passt de bal met de wreef. Petruţ met een sublieme pass. Lizano rent richting de bal. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momias F.c 60%, Coronado 40%.
Momias F.c - Coronado 1:3

46e minuut.
Orbando komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Quenolle heeft problemen om de bal te vangen. Quenolle passt de bal zonder na te denken. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ... Girardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Coronado 1:4

60e minuut.
Barrios rent richting de bal. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas passt de bal in één keer door. Manquilef rent richting de bal. Manquilef haalt uit met een fantastische trap. Tucker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Raiciu is nu in balbezit. Raiciu passt de bal met de wreef. Barrios rent richting de bal. Manquilef onderschept slim de pass. Manquilef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Murdock bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock passt de bal zonder na te denken. Auribault rent richting de bal. Lizano verovert de bal door een tackle van achteren. Lizano schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano verovert de bal door een tackle van achteren. Lizano passt de bal in één keer door. Murdock rent richting de bal. Murdock geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Murdock bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock geeft een hoge lob. Hoyos heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. Girardin bokst de bal weg.

83e minuut.
Lizano rent richting de bal. Gómez is nu in balbezit. Lizano is nu in balbezit. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Girardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - Coronado 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momias F.c 61%, Coronado 39%.
Momias F.c - Coronado 1:5