Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partenope Lions San Jose fc.
433zone Tactiek Jose
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 33.8
very good Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Wałkarz met een sublieme pass. Orsós rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wałkarz neemt de hoekschop. Orsós springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wałkarz speelt de bal door. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek passt de bal met de wreef. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ... Abrodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Harasymiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasymiuk geeft de bal voor. Daar is Bala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Abrodos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Abrodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Shinoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz geeft een hoge lob. Orsós rent richting de bal. Orsós schiet op doel. Abrodos bokst de bal weg.

22e minuut.
Araba is nu in balbezit. Araba geeft de bal voor. Inworp. Wałkarz met de inworp. Jiménez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orsós is nu in balbezit. Orsós haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - San Jose fc. 1:0

27e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez speelt de bal door. Orsós rent richting de bal. Orsós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - San Jose fc. 2:0

31e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wałkarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orsós maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Betzold passt de bal met de wreef. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala rent richting de bal. Orsós verovert de bal door een tackle van achteren. Orsós draait met de bal, schiet en ... Abrodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Abrodos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rossen verovert de bal door een tackle van achteren. Carr verovert de bal door een tackle van achteren. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr is nu in balbezit. Carr geeft de bal voor. Jenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Araba speelt de bal door. Daar is Sequeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequeira passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Rossen met de inworp. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Orsós heeft problemen om de bal te vangen. Orsós schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - San Jose fc. 3:0

42e minuut.
Leśniarek rent richting de bal. Suazo begaat een overtreding. Leśniarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Betzold zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partenope Lions 38%, San Jose fc. 62%.
Partenope Lions - San Jose fc. 3:0

52e minuut.
Sequeira rent richting de bal. Rossen verovert de bal door een tackle van achteren. Rossen speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Betzold is nu in balbezit. Betzold geeft een hoge lob. Jiménez speelt de bal door. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - San Jose fc. 4:0

59e minuut.
Wałkarz met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Shinoda rent richting de bal. Orsós onderschept slim de pass. Orsós speelt de bal door. Abrodos bokst de bal weg. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - San Jose fc. 5:0

71e minuut.
Inworp. Finazzi komt het veld opgelopen. Ursache komt het veld opgelopen. Pieńkosz komt het veld opgelopen. Acosta komt het veld opgelopen. Dubus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partenope Lions 31%, San Jose fc. 69%.
Partenope Lions - San Jose fc. 5:0