Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cordoba Castores Resistentes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Varela geeft de bal voor. Marañón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dompedro de bal onder controle te krijgen. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Guerrero rent richting de bal. Helguera begaat een overtreding. Guerrero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guerrero kan niet meer verder spelen. Serrano komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Meléndez trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Hernández de bal. Dompedro probeert naar een medespeler te passen. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cordoba - Castores Resistentes 0:1

22e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Mazza rent richting de bal. Víquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Víquez krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Meléndez trapt de bal weg. Dompedro kopt de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Meléndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cordoba - Castores Resistentes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cordoba 47%, Castores Resistentes 53%.
FC Cordoba - Castores Resistentes 0:2

53e minuut.
Marañón rent richting de bal. Marañón met een sublieme pass. Cabrera speelt de bal door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Jerez kopt de bal weg. Helguera met een sublieme pass. Peña rent richting de bal. Peña geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cordoba - Castores Resistentes 1:2

64e minuut.
Madrigal met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Dompedro de bal. Dompedro probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Peña is nu in balbezit. Peña speelt de bal door. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cordoba - Castores Resistentes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cordoba 52%, Castores Resistentes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cordoba - Castores Resistentes 2:2