Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Divertidos Escarabajos Optimistas
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Jara met een sublieme pass. Ruiz is nu in balbezit. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Divertidos - Escarabajos Optimistas 0:1

17e minuut.
Villagra passt de bal in één keer door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara geeft een hoge lob. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Flores trapt de bal weg. Burgos kopt de bal weg. Klungelig pakt Galindo de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cañas geeft de bal voor. Inworp. Gallo met een snelle inworp. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Divertidos 56%, Escarabajos Optimistas 44%.
Tigres Divertidos - Escarabajos Optimistas 0:1

50e minuut.
Inworp. Madrigal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas is nu in balbezit. Galindo is nu in balbezit. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cañas met een snelle inworp. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burgos krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Villagra geeft een hoge lob. Abolafio probeert de bal aan de voet te houden. Almanza rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Divertidos 63%, Escarabajos Optimistas 37%.
Tigres Divertidos - Escarabajos Optimistas 0:1