Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guepardos Alegres Escarabajos Optimistas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
average Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. Revollo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Escarabajos Optimistas 1:0

18e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Bermúdez rent richting de bal. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Bermúdez is nu in balbezit. Villegas begaat een overtreding. Bermúdez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galindo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jímenez geeft een hoge lob. Álvarez rent richting de bal. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. Revollo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Escarabajos Optimistas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guepardos Alegres 50%, Escarabajos Optimistas 50%.
Guepardos Alegres - Escarabajos Optimistas 2:0

54e minuut.
Jara is nu in balbezit. Jara speelt de bal door. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Escarabajos Optimistas 2:1

61e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz geeft een hoge lob. Blanco probeert de bal aan de voet te houden. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal met de wreef. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Del Bosco de bal. Anderson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Blanco speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jara met een snelle inworp. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guepardos Alegres 67%, Escarabajos Optimistas 33%.
Guepardos Alegres - Escarabajos Optimistas 2:1