Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariners Subterranis Carquinyolis Màgics
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Perearnau rent richting de bal. Ballesté bereikt de bal nog maar net als eerste. Perearnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perearnau draait met de bal, schiet en ... Agramunt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Carquinyolis Màgics 0:1

5e minuut.
Roqueta rent richting de bal. Perearnau verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesté is nu in balbezit. Ballesté haalt uit met een fantastische trap. Muntanter probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Roqueta rent richting de bal. Ballesté onderschept slim de pass. Ballesté passt de bal met de wreef. Perearnau rent richting de bal. Perearnau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa passt de bal in één keer door. Perearnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perearnau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sans kopt de bal weg. Roqueta rent richting de bal. Roqueta probeert naar een medespeler te passen. Bondància rent richting de bal. Bondància haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mariners Subterranis - Carquinyolis Màgics 1:1

13e minuut.
Pirat kopt de bal weg. Roca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sans met een sublieme pass. Bondància heeft problemen om de bal te vangen. Bondància haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Carquinyolis Màgics 2:1

16e minuut.
Baqueró geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinós met een snelle inworp. Ballesté is nu in balbezit. Ballesté geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rossa geeft de bal voor. Inworp. Geli met een snelle inworp. Sans is nu in balbezit. Sans geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sans bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabau rent richting de bal. Sans onderschept slim de pass. Bondància rent richting de bal. Bondància schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Comella passt de bal met de wreef. Dabau is nu in balbezit. Roqueta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roqueta krijgt een gele kaart. Dabau raakt geblesseerd tijdens het duel. Dabau met een snel genomen vrije trap. Espinós geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jaume met een sublieme pass. Klungelig pakt Rossa de bal. Geli is nu in balbezit. Geli geeft de bal voor. Bondància heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Carquinyolis Màgics 3:1

34e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Espinosa met een sublieme pass. Perearnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perearnau haalt uit met een fantastische trap. Agramunt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Subterranis - Carquinyolis Màgics 3:2

42e minuut.
Barberà met een harde bal richting middenveld. Roca kopt de bal weg. Pirat is nu in balbezit. Ballesté verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesté draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Roqueta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dabau. Roqueta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roqueta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaume controleert de bal met de borst. Bondància rent richting de bal. Bondància draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Subterranis 50%, Carquinyolis Màgics 50%.
Mariners Subterranis - Carquinyolis Màgics 3:2

47e minuut.
Dabau speelt de bal door. Comella geeft een lange en hoge pass. Gaspà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondància rent richting de bal. Bondància schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bondància kopt de bal weg. Dabau rent richting de bal. Sans begaat een overtreding. Sans krijgt een gele kaart. Dabau wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dabau kan niet meer verder spelen. Calero komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero geeft de bal voor. Ballesté probeert naar een medespeler te passen. Perearnau is nu in balbezit. Perearnau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Baqueró met een sublieme pass. Muntanter rent richting de bal. Perearnau verovert de bal door een tackle van achteren. Perearnau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barberà kopt de bal weg. Klungelig pakt Comella de bal. Baqueró is nu in balbezit. Perearnau onderschept slim de pass. Perearnau haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Subterranis 56%, Carquinyolis Màgics 44%.
Mariners Subterranis - Carquinyolis Màgics 3:2