Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OmniBikers C.F. Cracs Tocats del Bolet
4-3-3 Centre Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Bušovský is nu in balbezit. Bušovský passt de bal in één keer door. Launz probeert naar een medespeler te passen. Bušovský rent richting de bal. Bušovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 1:0

4e minuut.
Launz rent richting de bal. Launz probeert naar een medespeler te passen. Kushev speelt de bal door. Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Domenech probeert naar een medespeler te passen. Testorio rent richting de bal. Queval rent richting de bal. Roussel is nu in balbezit. Roussel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gaudí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Blanch bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanch geeft een lange en hoge pass. Domenech kopt de bal weg. Roussel rent richting de bal. Roussel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kushev passt de bal met de wreef. Domenech rent richting de bal. Domenech met een sublieme pass. Roussel heeft problemen om de bal te vangen. Roussel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gaudí trapt de bal weg. Launz kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanch de bal. Roussel is nu in balbezit. Roussel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaudí trapt de bal weg. Launz kopt de bal weg. Roussel is nu in balbezit. Roussel haalt uit met een fantastische trap. Gaudí bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Roussel onderschept slim de pass. Roussel speelt de bal door. Bušovský rent richting de bal. Bušovský schiet op doel. Blanch probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 2:0

25e minuut.
Kushev passt de bal zonder na te denken. Testorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Testorio met een sublieme pass. Roussel is nu in balbezit. Roussel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 3:0

30e minuut.
Launz speelt de bal door. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev probeert naar een medespeler te passen. Roussel rent richting de bal. Roussel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gaudí trapt de bal weg van het doel. Launz kopt de bal weg. Queval heeft problemen om de bal te vangen. Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussel schiet op doel. Gaudí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Queval geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domenech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Testorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Testorio draait met de bal, schiet en ... Gaudí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roussel rent richting de bal. Roussel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 4:0

34e minuut.
Launz bereikt de bal nog maar net als eerste. Launz passt de bal met de wreef. Testorio rent richting de bal. Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussel schiet op doel. Gaudí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domenech geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussel schiet op doel. Gaudí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 5:0

39e minuut.
Launz passt de bal met de wreef. Testorio rent richting de bal. Testorio speelt de bal door. Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Launz met een sublieme pass. Kushev heeft problemen om de bal te vangen. Kushev passt de bal zonder na te denken. Roussel heeft problemen om de bal te vangen. Roussel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaudí trapt de bal weg van het doel. Kushev kopt de bal weg. Bušovský is nu in balbezit. Bušovský draait met de bal, schiet en ... Paal! Gaudí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kushev passt de bal met de wreef. Launz bereikt de bal nog maar net als eerste. Launz probeert naar een medespeler te passen. Roussel is nu in balbezit. Roussel haalt uit met een fantastische trap. Gaudí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OmniBikers C.F. 11%, Cracs Tocats del Bolet 89%.
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 5:0

46e minuut.
Domenech met een sublieme pass. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev met een sublieme pass. Roussel is nu in balbezit. Roussel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Launz onderschept slim de pass. Launz geeft een hoge lob. Testorio heeft problemen om de bal te vangen. Testorio haalt uit met een fantastische trap. Gaudí werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 6:0

52e minuut.
Roussel rent richting de bal. Roussel passt de bal in één keer door. Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Testorio is nu in balbezit. Testorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kushev rent richting de bal. Kushev geeft een lange en hoge pass. Bušovský is nu in balbezit. Bušovský draait met de bal, schiet en ... Blanch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Areny rent richting de bal. Roussel onderschept slim de pass. Roussel haalt uit met een fantastische trap. Blanch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaudí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 7:0

64e minuut.
Launz speelt de bal door. Daar is Roussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roussel passt de bal zonder na te denken. Bušovský is nu in balbezit. Bušovský haalt uit met een fantastische trap. Gaudí bokst de bal weg.

71e minuut.
Launz passt de bal met de wreef. Kushev speelt de bal door. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roussel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 8:0

72e minuut.
Kushev passt de bal in één keer door. Launz bereikt de bal nog maar net als eerste. Launz passt de bal met de wreef. Roussel is nu in balbezit. Roussel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Launz kopt de bal weg. Roussel rent richting de bal. Roussel passt de bal in één keer door. Testorio heeft problemen om de bal te vangen. Testorio schiet op doel. Gaudí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domenech neemt de hoekschop. Roussel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pousa onderschept slim de pass. Guilarte verovert de bal door een tackle van achteren. Guilarte geeft de bal voor. Testorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Testorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kushev heeft problemen om de bal te vangen. Kushev passt de bal met de wreef. Bušovský rent richting de bal. Bušovský schiet op doel. Gaudí werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ponikowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bušovský de bal. Launz met een sublieme pass. Bušovský is nu in balbezit. Bušovský haalt uit met een fantastische trap. Gaudí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Barretó de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 9:0

88e minuut.
Ponikowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Testorio de bal. Testorio passt de bal in één keer door. Roussel is nu in balbezit. Roussel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OmniBikers C.F. 15%, Cracs Tocats del Bolet 85%.
OmniBikers C.F. - Cracs Tocats del Bolet 9:0