Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torb Actors Esgarrifosos
PRv1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
4% Spel op eigen helft 96%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 20.1
formidable Schieten average
incredible Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fasolka speelt de bal door. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Auriola de bal. Asensi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hannula de bal. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 1:0

4e minuut.
Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hannula de bal onder controle te krijgen. Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 2:0

7e minuut.
Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček met een sublieme pass. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Tarrés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 3:0

9e minuut.
Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod passt de bal met de wreef. Quang Vũ probeert naar een medespeler te passen. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Hannula schiet op doel. Tarrés bokst de bal weg.

11e minuut.
Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod passt de bal zonder na te denken. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 4:0

12e minuut.
Inworp. Friob met de inworp. Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 5:0

13e minuut.
Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček geeft een hoge lob. Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tarrés trapt de bal weg van het doel. Morisod kopt de bal weg. Hannula probeert naar een medespeler te passen. Čtvrtníček heeft problemen om de bal te vangen. Čtvrtníček schiet op doel. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Fasolka passt de bal in één keer door. Daar is Hannula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula passt de bal met de wreef. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Morisod passt de bal zonder na te denken. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz geeft een lange en hoge pass. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Tarrés bokst de bal weg.

18e minuut.
Friob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fasolka heeft problemen om de bal te vangen. Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Fasolka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvrtníček haalt uit met een fantastische trap. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Hannula kopt de bal weg. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček geeft een hoge lob. Daar is Asensi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morisod neemt de hoekschop. Čtvrtníček springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maragall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka verovert de bal door een tackle van achteren. Fasolka met een sublieme pass. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fasolka passt de bal in één keer door. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ... Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cartes rent richting de bal. Cartes geeft een hoge lob. Peruga probeert de bal met de borst te controleren. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Fasolka kopt de bal weg. Daar is Čtvrtníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvrtníček geeft de bal voor. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 6:0

33e minuut.
Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriola onderschept slim de pass. Auriola met een sublieme pass. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 7:0

37e minuut.
Daar is Morisod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morisod geeft een lange en hoge pass. Cartes onderschept slim de pass. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka schiet op doel. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 8:0

38e minuut.
Tedesco is nu in balbezit. Hannula verovert de bal door een tackle van achteren. Hannula passt de bal zonder na te denken. Asensi rent richting de bal. Asensi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka onderschept slim de pass. Fasolka passt de bal in één keer door. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 9:0

42e minuut.
Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček passt de bal zonder na te denken. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Hannula schiet op doel. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ramírez de bal. Fasolka geeft de bal voor. Tarrés bokst de bal weg. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 10:0

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vagué komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morisod zal de hoekschop nemen. Čtvrtníček maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 6%, Actors Esgarrifosos 94%.
Torb - Actors Esgarrifosos 10:0

46e minuut.
Fasolka met een sublieme pass. Morisod heeft problemen om de bal te vangen. Morisod probeert naar een medespeler te passen. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosselló heeft problemen om de bal te vangen. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 11:0

49e minuut.
Hannula haalt uit met een fantastische trap. Rosselló probeert de bal aan de voet te houden. Morisod rent richting de bal. Morisod geeft een lange en hoge pass. Čtvrtníček springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček schiet op doel. Rosselló probeert de bal met de borst te controleren. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 12:0

52e minuut.
Fasolka kopt de bal weg. Klungelig pakt Čtvrtníček de bal. Čtvrtníček passt de bal met de wreef. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 13:0

54e minuut.
Morisod probeert naar een medespeler te passen. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué passt de bal in één keer door. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Morisod probeert naar een medespeler te passen. Hannula is nu in balbezit. Hannula passt de bal met de wreef. Čtvrtníček heeft problemen om de bal te vangen. Čtvrtníček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 14:0

59e minuut.
Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosselló de bal. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Gladysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gladysz geeft de bal voor. Hannula kopt de bal weg. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček schiet op doel. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Vagué probeert de bal met de borst te controleren. Auriola maakt een afschuwelijke overtreding. Vagué is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morisod zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cartes probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Fasolka met een sublieme pass. Morisod probeert naar een medespeler te passen. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka geeft een lange en hoge pass. Hannula krijgt zijn hoofd ertegen. Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Fasolka onderschept slim de pass. Fasolka passt de bal zonder na te denken. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué schiet op doel. Rosselló probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Fasolka passt de bal met de wreef. Morisod rent richting de bal. Morisod geeft de bal voor. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fasolka met de inworp. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček haalt uit met een fantastische trap. Cartes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fasolka zal de hoekschop nemen. Vagué kopt de bal weg. Hannula rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Morisod geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hannula de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fasolka kopt de bal weg. Daar is Hannula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez speelt de bal door. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vilarrubla geeft een hoge lob. Vagué rent richting de bal. Vagué schiet op doel. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček geeft de bal voor. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Hannula de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Daar is Rosselló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagué is nu in balbezit. Vagué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Morisod speelt de bal door. Fasolka met een sublieme pass. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Actors Esgarrifosos 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 3%, Actors Esgarrifosos 97%.
Torb - Actors Esgarrifosos 15:0