Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llops Adictes Terratrèmols Atlètic Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Sansa rent richting de bal. Muntanter verovert de bal door een tackle van achteren. Muntanter met een sublieme pass. Abellan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sansa is nu in balbezit. Sansa speelt de bal door. Buixeda is nu in balbezit. Freitas onderschept slim de pass. Freitas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 49%, Terratrèmols Atlètic Club 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Llops Adictes - Terratrèmols Atlètic Club 0:0

60e minuut.
Dragó probeert naar een medespeler te passen. Barberà rent richting de bal. Abelló geeft een lange en hoge pass. Daar is Barberà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Morató geeft een lange en hoge pass. Reyes kopt de bal weg. Daar is Servera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberà is nu in balbezit. Barberà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Terratrèmols Atlètic Club 1:0

78e minuut.
Abelló geeft de bal voor. Freitas is nu in balbezit. Freitas probeert naar een medespeler te passen. Sansa rent richting de bal. Sansa passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Agelet speelt de bal door. Morató is nu in balbezit. Morató geeft een lange en hoge pass. Barberà is nu in balbezit. Barberà haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 41%, Terratrèmols Atlètic Club 59%.
Llops Adictes - Terratrèmols Atlètic Club 1:0