Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caragols pirats del karma Terratrèmols Lletjos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Freitas met een sublieme pass. Agüera rent richting de bal. Picanyol begaat een overtreding. Agüera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cirera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernandes rent richting de bal. Agüera verovert de bal door een tackle van achteren. Agüera haalt uit met een fantastische trap. Llopart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Terratrèmols Lletjos 1:0

20e minuut.
Cirera geeft de bal voor. Picanyol rent richting de bal. Picanyol passt de bal in één keer door. Agüera rent richting de bal. Agüera draait met de bal, schiet en ... Llopart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caragols pirats del karma 36%, Terratrèmols Lletjos 64%.
Caragols pirats del karma - Terratrèmols Lletjos 1:0

58e minuut.
Mons rent richting de bal. Cirera rent richting de bal. Rosa rent richting de bal. Picanyol met een sublieme pass. Rosa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Terratrèmols Lletjos 2:0

60e minuut.
Guardiet is nu in balbezit. Guardiet passt de bal zonder na te denken. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Agüera rent richting de bal. Agüera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Carbó geeft een lange en hoge pass. Daar is Guardiet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardiet speelt de bal door. Roure is nu in balbezit. Roure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Portas passt de bal in één keer door. Creixell rent richting de bal. Creixell passt de bal zonder na te denken. Agüera is nu in balbezit. Agüera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Terratrèmols Lletjos 3:0

77e minuut.
Picanyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanyol geeft de bal voor. Roure is nu in balbezit. Roure haalt uit met een fantastische trap. Adans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Terratrèmols Lletjos 3:1

78e minuut.
Cirera probeert naar een medespeler te passen. Picanyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüera begaat een overtreding. Picanyol roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Picanyol kan niet meer verder spelen. Duró komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Portas kopt de bal weg. Daar is Ribes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribes geeft een hoge lob. Roure heeft problemen om de bal te vangen. Roure draait met de bal, schiet en ... Querol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caragols pirats del karma - Terratrèmols Lletjos 3:2

84e minuut.
Modica rent richting de bal. Modica passt de bal met de wreef. Carbó is nu in balbezit. Roure bereikt de bal nog maar net als eerste. Roure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caragols pirats del karma 64%, Terratrèmols Lletjos 36%.
Caragols pirats del karma - Terratrèmols Lletjos 3:2