Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracs Ràpids Pirates amb Mangala
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ferreró raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Massot komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Àlvarez de Fukate is nu in balbezit. Teixidó onderschept slim de pass. Teixidó speelt de bal door. Pallarols rent richting de bal. Pallarols haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Massot geeft een lange en hoge pass. Daar is Mejías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jover is nu in balbezit. Jover geeft een hoge lob. Daar is Adans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adans is nu in balbezit. Adans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Ràpids - Pirates amb Mangala 1:0

17e minuut.
Teixidó geeft een lange en hoge pass. Inworp. Faust met een snelle inworp. Massot bereikt de bal nog maar net als eerste. Massot geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Ràpids - Pirates amb Mangala 2:0

35e minuut.
Massot probeert naar een medespeler te passen. Adans heeft problemen om de bal te vangen. Mora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mora krijgt een gele kaart. Adans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Massot neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Ràpids - Pirates amb Mangala 3:0

44e minuut.
Massot geeft de bal voor. Jover rent richting de bal. Jover probeert naar een medespeler te passen. Adans rent richting de bal. Adans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracs Ràpids - Pirates amb Mangala 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracs Ràpids 26%, Pirates amb Mangala 74%.
Cracs Ràpids - Pirates amb Mangala 4:0

67e minuut.
Olivé geeft een lange en hoge pass. Jover heeft problemen om de bal te vangen. Jover passt de bal zonder na te denken. Adans rent richting de bal. Adans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mora onderschept slim de pass. Mora passt de bal met de wreef. Lòpez geeft een lange en hoge pass. Pallarols is nu in balbezit. Pallarols schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracs Ràpids 51%, Pirates amb Mangala 49%.
Cracs Ràpids - Pirates amb Mangala 4:0