Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paperines Club de Maniàtics Dròpols Secrets
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Guàrdia verovert de bal door een tackle van achteren. Guàrdia geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Santuré de bal onder controle te krijgen. Lamelas is nu in balbezit. Lamelas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Inworp. Yaqüe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garal geeft de bal voor. Salvadó is nu in balbezit. Salvadó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paperines Club de Maniàtics - Dròpols Secrets 0:1

38e minuut.
Rodrigues probeert naar een medespeler te passen. Faugerat bereikt de bal nog maar net als eerste. Santuré begaat een overtreding. Santuré krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Jordana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaqüe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garal rent richting de bal. Garal geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paperines Club de Maniàtics 48%, Dròpols Secrets 52%.
Paperines Club de Maniàtics - Dròpols Secrets 0:1

53e minuut.
Garal bereikt de bal nog maar net als eerste. Garal geeft de bal voor. Salvadó rent richting de bal. Salvadó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paperines Club de Maniàtics - Dròpols Secrets 0:2

55e minuut.
Guàrdia met de inworp. Orosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Orosa neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Orosa is nu in balbezit. Orosa passt de bal in één keer door. Costura bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ayala geeft een hoge lob. Rodrigues probeert de bal aan de voet te houden. Santuré rent richting de bal. Reguera onderschept slim de pass. Reguera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jordana geeft de bal voor. Inworp. Yaqüe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garal heeft problemen om de bal te vangen. Garal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Viladomat is nu in balbezit. Viladomat geeft een hoge lob. Guàrdia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaqüe rent richting de bal. Yaqüe geeft een hoge lob. Moral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salvadó rent richting de bal. Salvadó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paperines Club de Maniàtics - Dròpols Secrets 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paperines Club de Maniàtics 57%, Dròpols Secrets 43%.
Paperines Club de Maniàtics - Dròpols Secrets 0:3