Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mussols C. Esportiu Carquinyolis i punt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Colomer is nu in balbezit. Colomer probeert naar een medespeler te passen. Resende heeft problemen om de bal te vangen. Mandicó rent richting de bal. Mandicó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Dubroca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila probeert naar een medespeler te passen. Mons is nu in balbezit. Mons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Servants is nu in balbezit. Cabarrús verovert de bal door een tackle van achteren. Cabarrús passt de bal zonder na te denken. Mandicó rent richting de bal. Mandicó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols C. Esportiu - Carquinyolis i punt 0:1

41e minuut.
Biadera verovert de bal door een tackle van achteren. Mandicó verovert de bal door een tackle van achteren. Mandicó passt de bal zonder na te denken. Mons bereikt de bal nog maar net als eerste. Mons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mussols C. Esportiu - Carquinyolis i punt 1:1

44e minuut.
Huguet passt de bal in één keer door. Cartes speelt de bal door. Daar is Aleu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mons onderschept slim de pass. Mons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussols C. Esportiu 55%, Carquinyolis i punt 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mussols C. Esportiu - Carquinyolis i punt 1:1

56e minuut.
Mandicó passt de bal met de wreef. Servants bereikt de bal nog maar net als eerste. Servants met een sublieme pass. Mandicó heeft problemen om de bal te vangen. Mandicó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols C. Esportiu - Carquinyolis i punt 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussols C. Esportiu 47%, Carquinyolis i punt 53%.
Mussols C. Esportiu - Carquinyolis i punt 1:2