Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trencalossos a l`atac Coets Meravellosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Inworp. Zurdo met de inworp. Oller rent richting de bal. Fans onderschept slim de pass. Fans geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Castellbò kopt de bal weg. Fans rent richting de bal. Oller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oller krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gallaudí met de inworp. Fans rent richting de bal. Fans draait met de bal, schiet en ... Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Coets Meravellosos 0:1

11e minuut.
Fans passt de bal in één keer door. Zurdo rent richting de bal. Zurdo met een sublieme pass. Gallaudí rent richting de bal. Gallaudí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Coets Meravellosos 0:2

22e minuut.
Castellbò bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdaguer onderschept slim de pass. Verdaguer speelt de bal door. Daar is Campàs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campàs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Aribau trapt de bal weg. Fans kopt de bal weg. Companys heeft problemen om de bal te vangen. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Güell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans rent richting de bal. Güell bereikt de bal nog maar net als eerste. Güell schiet op doel. Codina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Coets Meravellosos 1:2

40e minuut.
Castellbò onderschept slim de pass. Castellbò geeft een lange en hoge pass. Ugalde rent richting de bal. Fans bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans haalt uit met een fantastische trap. Paal! Olivé is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Trencalossos a l`atac - Coets Meravellosos 1:3

43e minuut.
Campàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué bereikt de bal nog maar net als eerste. Güell verovert de bal door een tackle van achteren. Campàs rent richting de bal. Campàs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Codina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos a l`atac 51%, Coets Meravellosos 49%.
Trencalossos a l`atac - Coets Meravellosos 1:3

58e minuut.
Bestué onderschept slim de pass. Fans rent richting de bal. Fans speelt de bal door. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gallaudí speelt de bal door. Fans rent richting de bal. Fans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ugalde de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Oller onderschept slim de pass. Güell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellbò begaat een overtreding. Castellbò krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trencalossos a l`atac 52%, Coets Meravellosos 48%.
Trencalossos a l`atac - Coets Meravellosos 1:3