Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dacia Buiucani Murlocs United
like a 5-2-E-2T Tactiek Gudu Gudu
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Bordeniuc de bal onder controle te krijgen. Bordeniuc probeert naar een medespeler te passen. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler geeft een hoge lob. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Corghenci trapt de bal weg van het doel. Turchetto kopt de bal weg. Cimmarrusti heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoddle trapt de bal weg. Dalbon kopt de bal weg. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov bokst de bal weg.

6e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Hoàng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón onderschept slim de pass. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - Murlocs United 1:0

10e minuut.
Bordeniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawaler geeft de bal voor. Ciurea rent richting de bal. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Nedeljkov bokst de bal weg.

16e minuut.
Inworp. Temunović komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Mattiola verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón is nu in balbezit. Mattiola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calderón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Altobello bereikt de bal nog maar net als eerste. Altobello geeft de bal voor. Kawaler kopt de bal weg. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Nedeljkov trapt de bal weg van het doel. Kawaler kopt de bal weg. Araszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenza komt het veld opgelopen. Bordeniuc met een snelle inworp. Kawaler rent richting de bal. Kawaler geeft een hoge lob. Araszkiewicz springt en kopt de bal. Nedeljkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Adamantidis onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dalbon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciurea springt en kopt de bal. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dacia Buiucani - Murlocs United 1:1

28e minuut.
Pesta is nu in balbezit. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - Murlocs United 1:2

29e minuut.
Hoàng Anh passt de bal met de wreef. Mattiola met een sublieme pass. Hoàng Anh geeft een hoge lob. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Ciurea is nu in balbezit. Corghenci is nu in balbezit. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea geeft de bal voor. Araszkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dalbon passt de bal zonder na te denken. Pesta onderschept slim de pass. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel. Nedeljkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bordeniuc met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Araszkiewicz de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pesta speelt de bal door. Dalbon rent richting de bal. Dalbon geeft een hoge lob. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Bordeniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz springt en kopt de bal. Nedeljkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - Murlocs United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Buiucani 70%, Murlocs United 30%.
FC Dacia Buiucani - Murlocs United 1:3

48e minuut.
Bordeniuc onderschept slim de pass. Bordeniuc passt de bal zonder na te denken. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - Murlocs United 1:4

60e minuut.
Araszkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesta. Araszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krępacz komt het veld opgelopen. Sencial komt het veld opgelopen. Shevchuk komt het veld opgelopen. Basterretxea Bitorica komt het veld opgelopen. Artiuşin komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sencial neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nedeljkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Shevchuk kan de bal niet met de borst controleren. Pesta onderschept slim de pass. Pesta geeft een hoge lob. Sencial is nu in balbezit. Sencial geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pesta geeft een hoge lob. Temunović kopt de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Buiucani 60%, Murlocs United 40%.
FC Dacia Buiucani - Murlocs United 1:4