Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:24
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: Toloaca
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40108
Sasa, Grisa si Ion M@nchester united stars fc
532D Tactiek adik 1-1
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 58.6
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Daar is Ciumacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meigas verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Christofileas passt de bal in één keer door. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini geeft de bal voor. Berthet maakt een snoekduik en kopt de bal. Hořínek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - M@nchester united stars fc 0:1

25e minuut.
Ciumacenco passt de bal in één keer door. Cirolini rent richting de bal. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen. Hořínek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doknić speelt de bal door. Cirolini is nu in balbezit. Cirolini speelt de bal door. Berthet rent richting de bal. Berthet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - M@nchester united stars fc 0:2

30e minuut.
Christofileas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbalias met een snelle inworp. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Timmer rent richting de bal. Timmer geeft een lange en hoge pass. Panaite probeert de bal met de borst te controleren. Berthet is nu in balbezit. Berthet schiet op doel. Hořínek bokst de bal weg. Berthet is nu in balbezit. Berthet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Farmer trapt de bal weg. Barbalias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cirolini. Cirolini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 44%, M@nchester united stars fc 56%.
Sasa, Grisa si Ion - M@nchester united stars fc 0:2

46e minuut.
Berthet is nu in balbezit. Ciumacenco probeert naar een medespeler te passen. Berthet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doknić is nu in balbezit. Doknić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - M@nchester united stars fc 0:3

47e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matuidi. Calaşnic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kofidis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hořínek trapt de bal weg van het doel. Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pohl passt de bal in één keer door. Barbalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Farmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Matuidi is nu in balbezit. Matuidi passt de bal met de wreef. Pohl speelt de bal door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. Farmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Barbalias is nu in balbezit. Smishko begaat een overtreding. Barbalias raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbalias zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ricardo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Matuidi rent richting de bal. Matuidi passt de bal met de wreef. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Farmer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doknić met een sublieme pass. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini draait met de bal, schiet en ... Hořínek bokst de bal weg.

79e minuut.
Cirolini is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doknić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cirolini is nu in balbezit. Cirolini geeft een lange en hoge pass. Hořínek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berthet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - M@nchester united stars fc 0:4

80e minuut.
Darcourt passt de bal zonder na te denken. Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuidi met een sublieme pass. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Buitenspel voor Calaşnic. Goede buitenspelval van de verdediging. Meigas neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Timmer de bal. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 41%, M@nchester united stars fc 59%.
Sasa, Grisa si Ion - M@nchester united stars fc 0:4