Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Briceni `Cartier` Căuşeni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Bardier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cobirman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobirman geeft de bal voor. Baldovici is nu in balbezit. Baldovici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Briceni - `Cartier` Căuşeni 0:1

4e minuut.
Caracu kopt de bal weg. Dilevschi is nu in balbezit. Taur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilevschi is nu in balbezit. Dilevschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Laredonax` Briceni - `Cartier` Căuşeni 1:1

14e minuut.
Cobirman is nu in balbezit. Cobirman passt de bal in één keer door. Baldovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldovici haalt uit met een fantastische trap. Iaruşevicius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Briceni - `Cartier` Căuşeni 1:2

17e minuut.
Cobirman kopt de bal weg. Bardier rent richting de bal. Bardier speelt de bal door. Dilevschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilevschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Caracu rent richting de bal. Lupuşor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caracu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bardier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balaş rent richting de bal. Balaş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Balaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Casim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caracu is nu in balbezit. Caracu haalt uit met een fantastische trap. Griciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Laredonax` Briceni - `Cartier` Căuşeni 2:2

30e minuut.
Ciupac is nu in balbezit. Ciupac geeft een hoge lob. Cobirman heeft problemen om de bal te vangen. Baldovici is nu in balbezit. Baldovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bardier kopt de bal weg. Dilevschi is nu in balbezit. Met opzet legt Garabadjiu zijn tegenspeler op de grond. Garabadjiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Briceni 41%, `Cartier` Căuşeni 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Laredonax` Briceni - `Cartier` Căuşeni 2:2

78e minuut.
Foltea probeert naar een medespeler te passen. Bardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardier passt de bal in één keer door. Caracu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Briceni 37%, `Cartier` Căuşeni 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Laredonax` Briceni - `Cartier` Căuşeni 2:2