Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Alfa-Nistru` Glodeni Speranta Nisporeni
Normal Tactiek Zimbru
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


16e minuut.
Misail geeft de bal voor. Balmos rent richting de bal. Mororaş speelt de bal door. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Poleac speelt de bal door. Caizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh verovert de bal door een tackle van achteren. Andruh haalt uit met een fantastische trap. Sula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:1

24e minuut.
Andruh onderschept slim de pass. Andruh passt de bal in één keer door. Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş haalt uit met een fantastische trap. Sula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:2

35e minuut.
Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caizer de bal. Mororaş rent richting de bal. Mororaş schiet op doel. Sula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Prodan geeft de bal voor. Gîra controleert de bal met de borst. Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş geeft de bal voor. Klungelig pakt Andruh de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andruh is nu in balbezit. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:3

40e minuut.
Misail verovert de bal door een tackle van achteren. Misail speelt de bal door. Fedorchea met een sublieme pass. Andruh is nu in balbezit. Andruh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 65%, Speranta Nisporeni 35%.
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:3

56e minuut.
M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheltuitor onderschept slim de pass. Poleac onderschept slim de pass. Poleac geeft een hoge lob. Andruh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:4

63e minuut.
Misail rent richting de bal. Misail geeft een hoge lob. Daar is Caizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruh is nu in balbezit. Andruh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:5

64e minuut.
Coşcei is nu in balbezit. Andruh verovert de bal door een tackle van achteren. Andruh met een sublieme pass. Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fedorchea geeft de bal voor. Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş passt de bal zonder na te denken. Andruh rent richting de bal. Andruh schiet op doel. Sula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

73e minuut.
Fedorchea geeft een hoge lob. Daar is Caizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh draait met de bal, schiet en ... Sula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Fedorchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleac is nu in balbezit. Poleac passt de bal in één keer door. Daar is Andruh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruh draait met de bal, schiet en ... Sula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mororaş is nu in balbezit. Mororaş schiet op doel. Sula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Casianovici de bal. Andruh is nu in balbezit. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:6

76e minuut.
Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş passt de bal zonder na te denken. Fedorchea speelt de bal door. Balmos is nu in balbezit. Balmos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sula met een harde bal richting middenveld. Fedorchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchea geeft een hoge lob. Mororaş is nu in balbezit. Mororaş schiet op doel. Sula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Fedorchea met een sublieme pass. Andruh is nu in balbezit. Andruh speelt de bal door. Mororaş rent richting de bal. Mororaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 82%, Speranta Nisporeni 18%.
`Alfa-Nistru` Glodeni - Speranta Nisporeni 0:7