Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Ungheni `Infinity Inc` Rîşcani
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Carpenschi rent richting de bal. Buhaniuc rent richting de bal. Buhaniuc probeert naar een medespeler te passen. Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burcă met een snelle inworp. Buhaniuc speelt de bal door. Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Arpentin de bal. Cobzac is nu in balbezit. Arpentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobzac onderschept slim de pass. Cobzac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Balev is nu in balbezit. Balev geeft de bal voor. Cobzac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blaje is nu in balbezit. Blaje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gheţilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpentin onderschept slim de pass. Arpentin geeft de bal voor. Ambu rent richting de bal. Ambu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Arpentin met een sublieme pass. Borşcievici is nu in balbezit. Borşcievici passt de bal met de wreef. Ambu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 45%, `Infinity Inc` Rîşcani 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Laredonax` Ungheni - `Infinity Inc` Rîşcani 0:0

57e minuut.
Balev kopt de bal weg. Daar is Ambu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpenschi rent richting de bal. Ambu verovert de bal door een tackle van achteren. Ambu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Arpentin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burianu met de inworp. Cobzac rent richting de bal. Cobzac geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buhaniuc met een sublieme pass. Gheţilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambu verovert de bal door een tackle van achteren. Ambu draait met de bal, schiet en ... Colibaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Infinity Inc` Rîşcani 0:1

76e minuut.
Şpac geeft de bal voor. Inworp. Rotenberg met de inworp. Borşcievici is nu in balbezit. Borşcievici geeft een hoge lob. Colibaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Leveneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Leveneţ passt de bal zonder na te denken. Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje draait met de bal, schiet en ... Chematu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chematu met een sublieme pass. Anţibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Anţibor passt de bal met de wreef. Ţuria rent richting de bal. Ţuria geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 53%, `Infinity Inc` Rîşcani 47%.
`Laredonax` Ungheni - `Infinity Inc` Rîşcani 0:1