Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-PI FC Tacua
Recatate Tactiek Ta1
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 46.4
solid Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Sorocori onderschept slim de pass. Plahitka geeft de bal voor. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Ishtoyan bokst de bal weg.

8e minuut.
Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Balicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite onderschept slim de pass. Klemencz speelt de bal door. Rijvers is nu in balbezit. Rijvers schiet op doel. Mallea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mallea trapt de bal weg. Xapecó met een sublieme pass. Rijvers rent richting de bal. Rijvers haalt uit met een fantastische trap. Mallea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Tacua 0:1

26e minuut.
Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers passt de bal in één keer door. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ... Mallea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Tacua 0:2

32e minuut.
Klemencz rent richting de bal. Balicki is nu in balbezit. Balicki passt de bal met de wreef. Daar is Klemencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Mallea bokst de bal weg. Klungelig pakt Rothenbuhler de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 58%, Tacua 42%.
El-PI FC - Tacua 0:2

50e minuut.
Panaite rent richting de bal. Panaite met een sublieme pass. Tănase rent richting de bal. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Malesa passt de bal met de wreef. Panaite heeft problemen om de bal te vangen. Beno is nu in balbezit. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Malesa geeft de bal voor. Biancosino geeft een lange en hoge pass. Tănase kopt de bal weg. Xapecó rent richting de bal. Xapecó geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casina komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rothenbuhler passt de bal zonder na te denken. Daar is Biancosino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó rent richting de bal. Xapecó geeft een hoge lob. Mallea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Sumich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 56%, Tacua 44%.
El-PI FC - Tacua 0:2