Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monos LA TORRE
Normal Tactiek ATC
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 27.9
poor Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Manzoni met een snelle inworp. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortuzar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ortuzar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fatecha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fatecha kan niet meer verder spelen. Achucarro komt het veld opgelopen. Manzoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alderete kopt de bal weg. Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jenei rent richting de bal. Jenei geeft een lange en hoge pass. Lanzi kopt de bal weg. Filártiga rent richting de bal. Filártiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Haedo Valdez rent richting de bal. Manzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Manzoni passt de bal met de wreef. Guðfinnsson is nu in balbezit. Guðfinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Manzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Achucarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Haedo Valdez rent richting de bal. Manzoni onderschept slim de pass. Manzoni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mereles kopt de bal weg. Filártiga heeft problemen om de bal te vangen. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Filártiga verovert de bal door een tackle van achteren. Filártiga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monos 71%, LA TORRE 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Monos - LA TORRE 0:0

55e minuut.
Rios heeft problemen om de bal te vangen. Filártiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Haedo Valdez is nu in balbezit. Filártiga onderschept slim de pass. Filártiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - LA TORRE 0:1

63e minuut.
Jetten kopt de bal weg. Filártiga rent richting de bal. Lanzi is nu in balbezit. Filártiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Filártiga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Filártiga is nu in balbezit. Rios verovert de bal door een tackle van achteren. Rios probeert naar een medespeler te passen. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson draait met de bal, schiet en ... Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Haedo Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Haedo Valdez probeert naar een medespeler te passen. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Filártiga rent richting de bal. Filártiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Rios met een harde bal richting middenveld. Delgado kopt de bal weg. Filártiga rent richting de bal. Filártiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Jetten de bal. Mereles rent richting de bal. Mereles passt de bal in één keer door. Guðfinnsson is nu in balbezit. Guðfinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Filártiga verovert de bal door een tackle van achteren. Filártiga passt de bal met de wreef. Lanzi rent richting de bal. Lanzi draait met de bal, schiet en ... Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - LA TORRE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monos 77%, LA TORRE 23%.
Deportivo Monos - LA TORRE 0:2