Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Questo e Boca Gachet FC
ESTAS CAGADO! Tactiek Subimos
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.8 gemiddelde waardering 41.4
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Mikkola verovert de bal door een tackle van achteren. Pruś speelt de bal door. Omolade is nu in balbezit. Mikkola is nu in balbezit. Mikkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 0:1

10e minuut.
Omolade geeft de bal voor. Borsatto kopt de bal weg. Pruś met een sublieme pass. Mikkola rent richting de bal. Mikkola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bakoš verovert de bal door een tackle van achteren. Arceusz onderschept slim de pass. Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Luginbühl schiet op doel. Desnouck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 0:2

25e minuut.
Günsel is nu in balbezit. Arceusz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pruś. Pruś krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Arceusz kopt de bal weg. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola passt de bal zonder na te denken. Luginbühl rent richting de bal. Luginbühl haalt uit met een fantastische trap. Desnouck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kumara probeert de bal aan de voet te houden. Mikkola rent richting de bal. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krivokapić geeft de bal voor. Kociper is nu in balbezit. Ente begaat een overtreding. Ente krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Luginbühl is nu in balbezit. Krivokapić begaat een overtreding. Luginbühl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saucedo komt het veld opgelopen. Pisz komt het veld opgelopen. Piccinini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 64%, Gachet FC 36%.
Questo e Boca - Gachet FC 0:2

48e minuut.
Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Campo geeft de bal voor. Mikkola rent richting de bal. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. Desnouck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Campo zal de hoekschop nemen. Daar is Gershon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gershon verovert de bal door een tackle van achteren. Luginbühl is nu in balbezit. Luginbühl schiet op doel. Desnouck bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arceusz neemt de hoekschop. Mikkola is nu in balbezit. Mikkola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 0:3

52e minuut.
Bonafau met een snelle inworp. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz geeft een hoge lob. Mikkola rent richting de bal. Mikkola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Borsatto kopt de bal weg. Luginbühl rent richting de bal. Krivokapić begaat een overtreding. Krivokapić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gershon speelt de bal door. Mikkola is nu in balbezit. Mikkola probeert naar een medespeler te passen. Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Luginbühl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 0:4

62e minuut.
Sánta komt het veld opgelopen. Debernardi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Arceusz geeft de bal voor. Bakoš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánta. Sánta krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Krivokapić rent richting de bal. Debernardi onderschept slim de pass. Debernardi passt de bal zonder na te denken. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta schiet op doel. Paal! Desnouck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 0:5

71e minuut.
Ente speelt de bal door. Virtejaru is nu in balbezit. Pruś probeert naar een medespeler te passen. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 1:5

75e minuut.
Campo met de inworp. Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arceusz passt de bal met de wreef. Sánta rent richting de bal. Sánta draait met de bal, schiet en ... Desnouck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Debernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debernardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 1:6

86e minuut.
Bonafau met een snelle inworp. Krivokapić geeft een lange en hoge pass. Piccinini verovert de bal door een tackle van achteren. Günsel rent richting de bal. Günsel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 58%, Gachet FC 42%.
Questo e Boca - Gachet FC 1:6