Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gachet FC Feos Serpientes
Subimos Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Conti rent richting de bal. Conti passt de bal zonder na te denken. Pisz met een sublieme pass. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 1:0

7e minuut.
Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz met een sublieme pass. Potrzebny met een sublieme pass. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 2:0

9e minuut.
Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez probeert naar een medespeler te passen. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikkola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pisz met een sublieme pass. Klungelig pakt Campo de bal. Campo geeft de bal voor. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sánta is nu in balbezit. Cartes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sánta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikkola neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 3:0

19e minuut.
Daar is Coronel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo passt de bal in één keer door. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saba met de inworp. Piccinini rent richting de bal. Denis onderschept slim de pass. Denis schiet op doel. Méndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny speelt de bal door. Mikkola is nu in balbezit. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. Balbuena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 4:0

26e minuut.
Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alborno is nu in balbezit. Mikkola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikkola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Campo geeft de bal voor. Alborno kopt de bal weg. Burt probeert de bal aan de voet te houden. Mikkola rent richting de bal. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alborno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campo met de inworp. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pisz zal de hoekschop nemen. Campo rent richting de bal. Campo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alborno de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Pisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny passt de bal in één keer door. Sánta rent richting de bal. Sánta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 5:0

35e minuut.
Cartes rent richting de bal. Cartes passt de bal met de wreef. Pisz geeft de bal voor. Mikkola rent richting de bal. Mikkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 6:0

38e minuut.
Giménez rent richting de bal. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny met een sublieme pass. Daar is Mikkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikkola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Potrzebny passt de bal zonder na te denken. Campo rent richting de bal. Campo met een sublieme pass. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. Balbuena bokst de bal weg.

41e minuut.
Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola speelt de bal door. Sánta rent richting de bal. Sánta draait met de bal, schiet en ... Balbuena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gachet FC 31%, Feos Serpientes 69%.
Gachet FC - Feos Serpientes 6:0

55e minuut.
Mićović met een sublieme pass. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny geeft een lange en hoge pass. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pisz geeft een hoge lob. Alborno is nu in balbezit. Alborno geeft de bal voor. Sánta rent richting de bal. Sánta draait met de bal, schiet en ... Balbuena bokst de bal weg.

61e minuut.
Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Campo geeft een lange en hoge pass. Mikkola heeft problemen om de bal te vangen. Mikkola schiet op doel. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 7:0

65e minuut.
Pisz met de inworp. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Sánta is nu in balbezit. Sánta haalt uit met een fantastische trap. Balbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 8:0

66e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny speelt de bal door. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola schiet op doel. Balbuena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potrzebny met een sublieme pass. Daar is Sánta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánta haalt uit met een fantastische trap. Balbuena bokst de bal weg. Mikkola rent richting de bal. Mikkola schiet op doel. Balbuena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 9:0

73e minuut.
Candia is nu in balbezit. Alborno met een sublieme pass. Mikkola rent richting de bal. Mikkola draait met de bal, schiet en ... Balbuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mikkola kopt de bal weg. Mikkola rent richting de bal. Mikkola passt de bal in één keer door. Sánta rent richting de bal. Sánta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Feos Serpientes 10:0

86e minuut.
Yaluk passt de bal in één keer door. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny passt de bal in één keer door. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Conti kopt de bal weg. Daar is Sánta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gachet FC 31%, Feos Serpientes 69%.
Gachet FC - Feos Serpientes 10:0