Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALIBANES FC Dynawet FC
taliban Tactiek Training 1.0
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Perea is nu in balbezit. Barrios onderschept slim de pass. Met opzet legt Aguirre zijn tegenspeler op de grond. Barrios raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cooper wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Dynawet FC 0:1

17e minuut.
Firea rent richting de bal. Honović bereikt de bal nog maar net als eerste. Honović speelt de bal door. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Leguizamo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perea de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Dynawet FC 0:2

28e minuut.
De La Cruz geeft een hoge lob. Inworp. Plúa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buitrago geeft de bal voor. Barrios springt en kopt de bal. Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Třasoň controleert de bal met de borst. Třasoň geeft een hoge lob. Leguizamo heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea geeft de bal voor. Ureña kopt de bal weg. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Geri onderschept slim de pass. Geri passt de bal zonder na te denken. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Dynawet FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 46%, Dynawet FC 54%.
TALIBANES FC - Dynawet FC 0:3

53e minuut.
Mormocea rent richting de bal. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Daar is Leguizamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honović bereikt de bal nog maar net als eerste. Honović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Geri geeft de bal voor. Barrios is nu in balbezit. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Dynawet FC 0:4

60e minuut.
Třasoň met een sublieme pass. Honović bereikt de bal nog maar net als eerste. Honović passt de bal met de wreef. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Arosemena bokst de bal weg.

62e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea met een sublieme pass. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cañate de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plawgo komt het veld opgelopen. Darui neemt de hoekschop. Mormocea rent richting de bal. Mormocea geeft een hoge lob. Firea springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Dynawet FC 1:4

71e minuut.
Třasoň passt de bal in één keer door. Mormocea rent richting de bal. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kušljić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Cañate onderschept slim de pass. Cañate passt de bal zonder na te denken. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 37%, Dynawet FC 63%.
TALIBANES FC - Dynawet FC 1:4