Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperCampeones.PA Lácteos FC
541 Tactiek Pancake
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría geeft een hoge lob. Casar rent richting de bal. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft een hoge lob. Cooper probeert de bal aan de voet te houden. Sârb is nu in balbezit. Sârb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Perryman passt de bal in één keer door. Ledezma is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ríos met een sublieme pass. Yang is nu in balbezit. Contreras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Contreras krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Inworp. Mayorga met de inworp. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos geeft een hoge lob. Sârb maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperCampeones.PA - Lácteos FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperCampeones.PA 43%, Lácteos FC 57%.
SuperCampeones.PA - Lácteos FC 0:1

49e minuut.
Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyaves rent richting de bal. Arroyaves passt de bal zonder na te denken. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Inworp. Baxter komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ríos met een sublieme pass. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga passt de bal zonder na te denken. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Picado komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tamayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga passt de bal in één keer door. Sârb is nu in balbezit. Sârb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz komt het veld opgelopen. Calderón komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horvat komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Saladino geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Horvat de bal onder controle te krijgen. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
García verovert de bal door een tackle van achteren. García geeft een lange en hoge pass. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârb is nu in balbezit. Sârb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft een hoge lob. Contreras speelt de bal door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel. Ovalle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperCampeones.PA 56%, Lácteos FC 44%.
SuperCampeones.PA - Lácteos FC 0:1