Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasivos Gatos Listos Inútiles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bramwell probeert naar een medespeler te passen. Mon is nu in balbezit. Mon passt de bal in één keer door. Bramwell is nu in balbezit. Bramwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Villarreal probeert de bal aan de voet te houden. Montero is nu in balbezit. Bramwell verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bramwell de bal. Bramwell haalt uit met een fantastische trap. Robles De Frías bokst de bal weg.

7e minuut.
Cerrud speelt de bal door. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Davis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Davis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Davis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Herrery speelt de bal door. Cerrud rent richting de bal. Cerrud met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Singh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerrud rent richting de bal. Cerrud geeft de bal voor. Palma is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda Barría is nu in balbezit. Bramwell is nu in balbezit. Bramwell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cerrud kopt de bal weg. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrud is nu in balbezit. Cerrud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - Listos Inútiles 0:1

45e minuut.
Mayorga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diez Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerrud is nu in balbezit. Cerrud geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasivos Gatos 44%, Listos Inútiles 56%.
Pasivos Gatos - Listos Inútiles 0:1

47e minuut.
Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell passt de bal in één keer door. Daar is Miranda Barría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda Barría draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Bramwell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. James komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Cerrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma rent richting de bal. Cerrud rent richting de bal. Cerrud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Mon geeft een lange en hoge pass. Norato De Frías rent richting de bal. Miranda Barría rent richting de bal. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pasivos Gatos - Listos Inútiles 1:1

68e minuut.
Cerrud met een sublieme pass. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh probeert naar een medespeler te passen. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - Listos Inútiles 1:2

74e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foster. Quintero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Norato De Frías heeft problemen om de bal te vangen. Broce is nu in balbezit. Miranda Barría verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda Barría draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal rent richting de bal. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ... Broce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pasivos Gatos - Listos Inútiles 2:2

89e minuut.
Singh met een sublieme pass. James met een sublieme pass. Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap. Norato De Frías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robles De Frías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasivos Gatos 38%, Listos Inútiles 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pasivos Gatos - Listos Inútiles 2:2